Flamingo, labudovi, jednorozi, krafne... svi su oni posljednjih godina preplavili hrvatske, a i svjetske plaže. Radi se, naravno, o popularnim, glomaznim luftićima koji dolaze u raznim oblicima i nezaobilazan su prizor na Jadranu.

Neke oduševljavaju, neke baš i ne, ali ni u kojem slučaju ne ostaju neprimijećeni. Osim toga, popularan su dodatak na Instagram fotografijama.

Ovo ljeto uz već poznate oblike na plaži možda ugledate i "Chada". Radi se o kolutu na napuhavanje koji u svojoj ponudi ima Amazon. Konkretno, "Chad" je dodatak za plažu u obliku mišićavog mladića koji će, između ostalog, biti poželjan rekvizit na djevojačkim zabavama.

Okrugli ručnici za plažu - 4 Pet okruglih ručnika za plažu koje možete i podijeliti s prijateljicom

Ideje kako stvoriti morski ugođaj na balkonu - 7 10 ideja uz koje more može doći i na vaš balkon

Mladić isklesanog torza, s crnim sunčanim naočalama pričvršćen je na crveno bijeli kolut koji na sebi ima i držač za času, a prodaje se po cijeni od 19 dolara (123,36 kn).

Koliko je popularan najbolje dokazuje činjenica da ga trenutno nema na zalihama, međutim, uskoro se vraća u ponudu tako da ga stignete naručiti i na plaži zaplivati u Chadovom zagrljaju, dok u ruci držite omiljeni ljetni koktel.

Chad se prodaje po cijeni od 19 dolara (123,36 kn) Chad se prodaje po cijeni od 19 dolara (123,36 kn) (Foto: amazon.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju