Ne propustite crazy weekend 8. i 9. listopada - veliko događanje u Designer Outletu Croatia

Postoje izazovi koje se nikada ne bismo usudili isprobati, ali je često potrebno istražiti vlastite granice kako bi život osjetili na daleko opušteniji i zabavniji način. Niste sigurni biste li ikada imali petlju skočiti padobranom, bungee jumping ili pak tetovirati se, ali želite dozu „zdravog“ adrenalina? Ljubitelji visina, brze vožnje, gaming natjecanja i ludih makeovera koji žele odgovoriti na pitanje „Što je najluđe što si do sada napravio/la?” posjetite Designer Outlet Croatia jer vas 08. i 09. listopada očekuje totalno Crazy Weekend s vrhunskom zabavom, vrijednim nagradama te genijalnim popustima do 70%.


U nastavku pogledajte što vas sve očekuje 8. i 9. listopada u Designer Outletu Croatia

IMAŠ LI PETLJE ZAIGRATI S NAJVEĆIM GAMERIMA?

PR PR (Foto: PR)


Maštate li o dijeljenju vlastitog gaming iskustva i o dinamičnim izazovima koji će testirati vaše vještine? Ako je vaš odgovor potvrdan, vrijeme je da se spremite i zaputite u Designer Outlet Croatia gdje se zahvaljujući GameHub TV, nalazi gaming corner. Svi posjetitelji imaju mogućnost izazivanja profesionalnih gamera poput Gallasandalla, Lavveka, Anrila i CholaPC-a u igri Crash Team Racing i Stumble Guys ili prvaka Hrvatske u PES-u (sada eFootballu). Također tijekom cijelog dana moći ćete isprobati i hrvatski brand premium gaming računala MSGW, MS periferiju, UVI gaming stolice i Lenovo monitore. Mobilne uređaje za igranje omogućava Huawei, a cijeli ambijent zaokružit će IKEA svojim gaming namještajem. Najuspješnije natjecatelje nagrađujemo s bogatim nagradama koje sponzoriraju IKEA, White Shark, MS i UVI pa predlažemo da krenete s pripremama!

IMAŠ LI PETLJE ISPROBATI NOVI LOOK?

PR PR (Foto: PR)

#imaslipetlje naučiti makeup trikove od pravih profesionalki? Očekuju vas naše vizažistice, Clo Up, Ema Luketin i njezin Ema’s Beauty Concept tim koji donosi novi make up! Također, možete se fotkati za naslovnicu magazina, a najkreativnije fotke osvajaju 1.000 kn koje je moguće iskoristiti u Fashion&Friends trgovini i 1.000 kn u robnoj kući IKEA. Ostali sudionici osvajaju brojne pakete koje su pripremili Aldo i L'ADRIA kozmetika. Sve detalje i raspored šminkanja potražite na linku.

IMAŠ LI PETLJE CILJATI VISOKO?

PR PR (Foto: PR)


Svi ljubitelji ekstremnijih aktivnosti, a ponajviše visina, u subotu od 17:00-21:00h imat će mogućnost biti dio vizualnog spektakla podizanja Hendrick's-ovog balona na vrući zrak do 15m u visinu. Imajući na umu i one koji bi radije osjetili tlo pod nogama, Hendrick's će također nuditi degustaciju gin koktela, fotografiranje s balonom i nastup DJ-a. Kako se prijaviti pogledajte na linku.

IMAŠ LI PETLJE VOZITI SE S RALLY VOZAČEM?

PR PR (Foto: PR)


Crazy Weekend postaje još luđi uz mogućnost upoznavanja i pregleda RAV4 Plug-in hybrid vozila marke Toyota. Pored prezentacije o Toyotinim hibridnim automobilima, njihovim mogućnostima i prednostima, najsretnijim posjetiteljima nudi se mogućnost vožnje s poznatim licem iz svijeta Rallyja - Jurajem Šebaljem. Više informacija kako se prijaviti na vožnju, pronađite na linku.

VELIKI KORACI ZA MALE HEROJE

PR PR (Foto: PR)


Briga o okolišu uči se od malih nogu! Neka vaši najmlađi iskoriste sunčane jesenske dane na svježem zraku i uz edukativne radionice i nagrade koje vam je pripremila Toyota. Kako reciklirati, očuvati okoliš i energiju, snalaženje u prirodi pomoću kompasa, samo su neke od korisnih tema koji će na zabavan i poučan način biti predstavljeni najmlađim posjetiteljima od 12 do 18 sati.

LUDI POPUSTI

PR PR (Foto: PR)

Ne propustite Designer Outlet Croatia lude popuste u sklopu najluđeg događanja! Očekuju vas genijalni Crazy Weekend popusti do -70% na odabrane artikle i pregršt zabave! Nazovite prijatelje, okupite svoju obitelj, ljubimce i dođite u Designer Outlet Croatia gdje, uz osiguranu zabavu, možete isprobati i kupiti svoje omiljene dizajnerske brandove kao što su: Hugo Boss, Patrizia Pepe, Ted Baker, Fashion&Friends, Aldo, GAP i mnogi drugi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju