Ingrid Divković, spisateljica koja potiče pozitivan i inspirativan način življenja te dizajnerica Tamara Musulin pokrenule su prvu hrvatsku kreativno poetsku priču pod nazivom 'Kada torbe obuku ljubav"

'Kada torbe obuku ljubav' nastavak su prekrasne suradnje književnice Ingrid Divković i dizajnerice Tamare Musulin, vlasnice AffirmationWall-a, koja je započela sa stvaranjem kolekcije zidnih naljepnica sa Ingridinim citatima.

'Drage dame, drage Divlje žene, neka ove predivne poruke na torbama budu uz vas i tako prenose sve ono što ova mlada inspirativna književnica poručuje u svojoj novoj Knjizi za Divlju ženu....

"Da volite sebe. Da se nikada ne sramite onoga što jeste, da slušate glas svoje duše i da poraze grlite isto koliko i pobjede, ne dopustivši si da vas obeshrabre i shrvaju...da ostvarite osobnu slobodu te tako pronađete sreću i unutarnje ispunjenje.

Da budete svjesne sebe, svojih potencijala, želja i potreba. Da trepeite strašću, uvijek i svugdje. ...da sanjate. Da grlite i pomažete, zaboravljate i puštate....da volite svijet i ljude oko sebe. Cijelim svojim bićem.'

Torbe su dostupne u svim Tisak media trgovinama ili putem stranice AffirmationWall-zidne dekoracije&afirmacije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju