Zabilježite svoje najdraže ljetne doživljaje, pošaljite nam svoju fotografiju i sudjelujte u ljetnom darivanju portala Zadovoljna.hr

U 2. krugu našeg Instagram nagradnog natječaja #zadovoljnaljeti opet ste bili kreativni i oduševili nas svojim fotografijama. Sretne dobitnice poklona iznenađenja su mraskaj, m.a.r.i.j.a.z i matea_anicic koje molimo da nam pošalju svoje osobne podatke ( ime, prezime, adresu i broj mobilnog telefona) na zadovoljna@novatv.hr ili u poruci na Instagramu.

 

(@mraskaj) on

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i pozivamo sve druge followere Instagram profila portala Zadovoljna.hr da iskušaju sreću i pridruže natječaju u kojem mogu osvojiti ljetne darove iznenađenja. Među njima se nalaze majica s print natpisom, ogledalce Zadovoljna.hr, bežični miš i razni beauty proizvodi.

 

A photo posted by Marija Živković (@m.a.r.i.j.a.z) on

Fotografirati možete sve ljetne motive koji vam padnu na pamet. Zalazak sunca na romantičnoj plaži, ljetni selfie, omiljeni bikini i sunčane naočale, koktel u beach baru, bilo koji predmet ili doživljaj koji vas ljeti čini sretnom.

 

A photo posted by Matea Aničić (@matea_anicic) on

Vaš Instagram profil mora biti otvoren za javnost jer u suprotnom nećemo moći vidjeti vaše fotografije koje do 23. kolovoza morate objaviti na Instagramu uz hashtag #zadovoljnaljeti.

Sva pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju