Kombinaciju sokni i sandala ili štikli već smo navikli vidjeti, ne može je nositi svatko, ali može izgledati jako dobro ako su sokne finije i ako se stilski podudaraju s obućom. No američka glumica i pjevačica Debby Ryan otišla je korak dalje i spojila sportske čarape i sandale te večernju haljinu.

Galerija (Ne)zamisliva kombinacija sportskih čarapa, štikli i večernje haljine - 3 (Ne)zamisliva kombinacija sportskih čarapa, štikli i večernje haljine - 2 (Ne)zamisliva kombinacija sportskih čarapa, štikli i večernje haljine - 1 +3 Rihanna voli nositi štikle i sokne  

Ovu (ne)zamislivu kombinaciju 25-godišnja Debby izabrala je za svečani događaj Elle Women in Hollywod. Glumica je na bijele sportske čarape s crvenim i sivim crtama modne kuće Chloe obula crne sandale s remenčićima ukrašenima metalnim detaljima.

Sportske čarape Debby Ryan nisu spriječile da uz njih odjene večernju haljinu boje kože ukrašenu motivom dvaju konja i zlatnim lancem.

U fotogaleriji pogledajte dame koje vole nositi kombinaciju sokni i štikli.

(Ne)zamisliva kombinacija sportskih čarapa, štikli i večernje haljine - 2 Debby Ryan na sportske sokne obula je sandale i večernju haljinu (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju