Irena Pecotić 2024. godinu dočekala je u Dubrovniku. Slavilo se uz koncert Zdravka Čolića, a u njemu je uživala i Irena. Na svom Instagramu podijelila je videosnimku i djelić atmosfere sa spektakularnog dočeka i Čolićeva nastupa. Pokazala je i kakvu je modnu kombinaciju odabrala za ispraćaj 2023., a posebno su se istaknule gležnjače, jedne od Ireninih najdražih cipela.

Galerija Irena Pecotić Irena Pecotić u zlatno-crnim gležnjačama - 4 Irena Pecotić u zlatno-crnim gležnjačama - 2 +4 Le Bambino grande, Jacquemus (750 EUR)

Vrlo efektne prugaste zlatno-crne gležnjače s visokom tankom potpeticom Irena Pecotić već je nosila, a ovoga puta kombinirala ih je uz crnu midi haljinu koja prati liniju tijela. Preko haljine nosila je klasični model elegantnog crnog kaputa, svevremenski odjevni komad koji je uvijek dobrodošao u garderobi.

Irena se od stare godine oprostila i uz svoju obožavanu torbicu, koju također voli nositi. Riječ je o jednom od najprepoznatljivijih modela torbi modnog brenda Jacquemus, Le Bambino u varijanti Grande. Torbe Jacquemus imaju brojne obožavateljice, a iza tog francuskog brenda stoji dizajner Simon Porte Jacquemus.

Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju (Foto: Josip Moler/Cropix)

Irena Pecotić Irena Pecotić: Tajice i kultne čizme za slavljeničku kombinaciju kojoj ne trebaju štikle

Ne postoji misto na svitu di bi radije jučer bila od mog Dubrovnika. Moj drugi grad i moja druga familija je to. Svima želim obilje zdravlja i sritnu i berićetnu 2024., poručila je Irena Pecotić uz fotografije iz čarobnog Dubrovnika.

Irena Pecotić i Nicole Kidman nose jednaki kaput, koja ga je dama bolje kombinirala? Chloe, proljeće/ljeto 2020. Nicole Kidman u kaputu modne kuće Chloe Nicole Kidman u kaputu modne kuće Chloe +2 Irena Pecotić u kaputu modne kuće Chloe

"Ko da te je Meštrović klesa": Brutalno dobre štikle Irene Pecotić za isticanje istesanih nogu Modne kombinacije Irene Pecotić - 7 Modne kombinacije Irene Pecotić - 3 Modne kombinacije Irene Pecotić - 2 +4 Irena Pecotić nosi crne štikle iz trgovine Zara

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju