Još uvijek skupljamo dojmove s dočeka 2023. godine, a Nova godina uvijek donosi i nove početke, želje, nadanja, snove... Svoje želje u 2023. sigurno ima i farmaceutkinja Irena Pecotić, koja je nakon razvoda od splitskog pjevača Marko Pecotića spremna za nove početke.

Osim što je magistra farmacije i mama dvojice sinova, Irena Pecotić je i žena koja zrači šarmom i pozitivnom energijom te dama s odličnim modnim stilom. Osvojila nas je svojim ženstvenim i vrlo nosivim kombinacijama, a sudeći prema fotografijama na Instagramu, haljine su joj jedan od najdražih odjevnih komada, kao i odjeća koja ističe njezinu zavidnu liniju.

Atraktivan svečani stajling zgodna Irena odabrala je i za doček 2023. godine, a svojim pratiteljima na Instagramu pokazala je što je nosila. Za najluđu noć u godini odjenula je svjetlucavu mini haljinu zlatne nijanse lepršavog kroja u stilu sakoa i s pojasom u struku.

Uz svečanu haljinicu kombinirala je lakirane gležnjače s visokom tankom potpeticom i špicom, a u prvom planu bile su njezine vitke, istesane noge. Efektan stajling za doček Nove godine prezgodna Splićanka upotpunila je lijepim naušnicama, a istaknuo se i crveni lak na noktima.

Irena Pecotić: Farmaceutkinja s tako dobrim modnim stilom vrijednim kopiranja Irena Pecotić ima odličan modni stil Modni stil Irene Pecotić Modni stil Irene Pecotić - 1 +7 Modni stil Irene Pecotić - 4

2023., računam na tebe, napisala je Irena Pecotić uz fotografiju na kojoj pozira uz okićenu božićnu jelku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju