Iris Livaja pucala je od ponosa na dočeku Vatrenih u Splitu među kojima je bio i njezin suprug Marko Livaja. Splićani su dočekali i Ivu Grbića, Marija Pašalića, Ivana Perišića, Josipa Juranovića i Nikolu Vlašića, naše brončane nogometaše koji će dočeke u Splitu i Zagrebu sigurno zauvijek pamtiti.

Galerija Iris Livaja u kaputu pepita uzorka - 3 Iris Livaja u kaputu pepita uzorka - 1 Iris Livaja u kaputu pepita uzorka - 2 +7 Iris Livaja nosi kaput pepita uzorka danskog brenda Rotate  

Za svečani doček u Splitu vrijedilo se i lijepo srediti, a Iris Livaja to je učinila odjenuvši šik kaput s jednim od najprepoznatljivijih i najomiljenijih jesensko/zimskih uzoraka. Riječ je o pepita uzorku koji na prvu osvaja svojim cik-cak crno-bijelim šarama, a lako ga je uklopiti u razne stilove odijevanja te uz razne druge boje.

Iris Livaja u kaputu pepita uzorka - 1 Iris i Marko Livaja na dočeku Vatrenih u Splitu (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

Lijepa Iris odabrala je model oversize kroja danskog brenda Rotate koji na predjelu ramena i rubovima rukava ima ukrasne detalje. Kaput djeluje topao i udoban, a ispod njega Iris je nosila crnu dolčevitu. Model i fitness trenerica otkrila nam je i što inače voli najviše nositi.

Volim nositi svašta, ovisno o danu, kako se osjećam i, naravno, o prigodi. Volim i haljine i štikle, za svečanije prilike, kao i dobar kaput, hlače, tenisice. Odijevam se ovisno o tome kakav je dan i kakvo je vrijeme vani. Ne želim robovati ničemu, ni trendovima jer ne mora značiti ako je sad nešto u trendu, da bi to meni stajalo, kaže Iris Livaja.

Iris Livaja nosi kaput pepita uzorka danskog brenda Rotate - 3 Iris Livaja nosi kaput pepita uzorka danskog brenda Rotate (Foto: Rotate)

Karirani pepita uzorak jedan je do najprepoznatljivjih uzoraka, specifičan zbog nepravilnih kvadratića. Iako su oni najčešće crno-bijeli, koriste se i druge kombinacije boja, a dizajneri su se osim s bojom tijekom godina poigravali i s veličinom uzorka.

Josipa Perišić: Haljina za vjenčanje koja s ponosom naglašava da je supruga Vatrenog Josipa Perišić sa sinom Leom na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine Josipa i Ivan Perišić sa sinom Leom na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine - 6 Josipa i Ivan Perišić sa sinom Leom na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine - 4 +5 Josipa i Ivan Perišić sa sinom Leom na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine - 5

Pepita uzorak nikad ne izlazi iz mode, uvijek izgleda šik, a posebno je popularan u hladnijem dijelu godine kada se razni odjevni komadi s pepita uzorkom nađu na policama trgovina. Nadahnuti stilom Iris Livaje potražili smo slične modele kaputa, a što smo izdvojili pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

C&A, 754 kn C&A, 754 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju