Ove godine ljeto nam je nešto uranilo! Zadarske kamene ulice i plaže već su dugo okupane suncem, a visoke temperature Zadrane i njihove goste tjeraju da bijeg od vrućina pronađu među mirisnim borovima i tamarisima te hladu suncobrana brojnih kafića i restorana iz kojih žamor i dalmatinske note raspiruje nježni maestral.

Iskoristite i vi praznike koji dolaze te za produženi vikend osjetite miris krema za sunčanje i mediteranskog bilja, toplinu kamena i osvježenje valova. A za posebnu dozu ugađanja znamo idealno mjesto!

PR PR (Foto: PR) Razmazite se na obali Zadra uz kristalno čisto more te očaravajući pogled na dalmatinske otoke i Velebit. Smješten na poluotoku koji oduzima dah, Falkensteiner Resort Punta Skala oaza je mira koja nudi najbolje od hrvatske obale. Uklopljen u ljepotu hrvatskog krajolika, okružen blistavim Jadranskim morem, čeka vas premium resort koji ne ostavlja ništa dodatno za poželjeti. Doći na poluotok Punta Skala znači ostaviti svakodnevicu iza sebe i uroniti u poseban opuštajući svijet. Uživajte u načinu života Dalmacije, vedrom dalmatinskom duhu i obali s 1000 otoka, ali i odmoru krojenom prema vašim željama. Opuštanje ovdje možete pronaći u elegantnom Falkensteiner Hotel&Spa Iadera, novouređenom Falkensteiner Family Hotel Diadora ili prostranim Falkensteiner Residences Senia. Ovaj moderan resort nudi i vrhunske restorane, najveći i najljepši SPA u Dalmaciji te moderne sportske sadržaje i sportske terene.

PR PR (Foto: PR) Za one koji žele dozu ljetnog ambijenta i vikend ugađanja produžiti i na tjedan, predlažemo vam i posebnu ponudu. Kako biste zaista uživali u ljetnom odmoru, Falkensteiner vam poklanja 15% popusta na sva noćenja tijekom tjedna. Mogućnost rezervacije i razdoblja putovanja vrijedi do 09.07.2022. Vrijeme je za ljetno uživanje!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju