Model Iskra Lawrence koristi društvene mreže kako bi osnažila žene da vole svoja tijela bez obzira na konfekcijski broj koji nose. Izazvala je buru komentara i svojem posljednjom fotografijom na Instagram profilu


Iskra Lawrence
vjeruje da je svaka žena lijepa, te da je svako tijelo prekrasno. Upravo zato na svojem Instagram profilu često objavljuje svoje neretuširane fotografije kojima želi nadahnuti druge žene da se dobro osjećaju u svojoj koži.

Brojne obožavatelje oduševila je i prizorom u zelenom kompletu donjeg rublja brenda "Aeire", koji je poznat po kolekciji odjeće za sve konfekcijske brojeve.

 

A post shared by i s k r a (@iskra) on


Osjećam se slatko u svojim novi gaćicama Aerie. Svako tijelo je prekrasno, bez filtera i retuširanja jer prava ti je najseksepilnija, napisala je Iskra uz fotografiju koja je u 24 sata prikupila više od 215.000 lajkova na Instagramu, ali i brojne komentare.

Savršeno tijelo i vrlo zdravo. Svaka bi žena trebala željeti ovako izgledati., komentirao je muškarac pod nadimkom Vicosu.

 

A post shared by i s k r a (@iskra) on


S njegovim komentarom složila se i korisnica Vannessa Valdez s Filipina koja je ustvrdila kako je Iskra prekrasna izvana i iznutra, dok joj je Soulignna zahvalila na njenom aktivističkom radu zbog kojeg ima više samopouzdanja u vlastiti izgled.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju