Odjevni komadi od trapera iznimno su fleksibilni, lako se kombiniraju i nikad ne izlaze iz mode. No obično se nose u ležernijim dnevnim kombinacijama, a rijetko kad na crvenom tepihu.

Galerija Katy Perry na dodjeli nagrada CMA u Nashvilleu Katy Perry u traper-kombinezonu na crvenom tepihu dodjele nagrada CMA Katy Perry u kombinezonu portugalskih dizajnera Marte Marques i Paola Almeide +1 Katy Perry i Riff Raff na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards 2014. godine

Katy Perry ne slaže se s tim. Američka pjevačica privukla je mnogo pažnje na nedavno održanoj 56. dodjeli nagrada country-glazbe CMA u areni Bridgestone u Nashvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee.


Katy Perry nastupila je na dodjeli nagrada, a za ovu je priliku odabrala upravo traper, odnosno svijetloplavi kombinezon ispranog izgleda od ovog materijala koji je potpisao portugalski dizajnerski dvojac Marta Marques i Paolo Almeida.

Katy Perry u traper-kombinezonu na crvenom tepihu dodjele nagrada CMA Katy Perry u traper-kombinezonu na crvenom tepihu dodjele nagrada CMA (Foto: Profimedia)

Gornji dio kombinezona napravljen je kao korzet koji naglašava ženstvene adute, dok je donji dio sastavljen od dugih predimenzioniranih nogavica rašivenog poruba, ispod kojih su provirivale prozirne štikle ukrašene svjetlucavim aplikacijama.

Ono što ovaj odjevni komad odvaja od klasičnih traper-kombinezona jest velika mašna pozicionirana na predjelu bedra, a pjevačica je cijelo izdanje podigla i s nešto glamuroznog nakita poput biserne choker-ogrlice japanskog brenda Mikimoto.

Katy Perry i Riff Raff na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards 2014. godine Katy Perry i Riff Raff na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards 2014. godine (Foto: Profimedia)

Ovo nije prvi put da Katy Perry bira traper za crveni tepih. U pripijenoj Versaceovoj haljini od tog postojanog materijala prošetala je i 2014. godine uoči dodjele nagrada MTV Video Music Awards u Inglewoodu u Kaliforniji u društvu repera Riffa Raffa, koji je također bio odjeven u traper.


Njihovo izdanje bio je zapravo modni omaž danas legendarnom izdanju Britney Spears i Justina Timberlakea s dodjele nagrada American Music Awards iz 2001. godine.

10 modela idealne jakne za jesen koju vole žene svih konfekcijskih veličina Traper jakna popularan je izbor za jesen s.Oliver, 729 kn Reserved, 259,90 kn +7 H&M, 301 kn



Pop-princeza nosila je korzet-haljinu koju su za nju napravili kostimografi Kurt i Bart, dok je Justin odabrao odijelo i šešir izrađene od trapera.

Britney Spears i Justin Timberlake na dodjeli nagrada AMA 2001. godine Britney Spears i Justin Timberlake na dodjeli nagrada AMA 2001. godine (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju