Isprobajte revolucionarnu FOREO četkicu za zube

 

Jedinstvenu tehnologiju Sonic Pulse FOREO je iskoristio kako bi vam donio novu revoluciju - ovaj put u dentalnoj higijeni. Uz pomoć dm-a, revolucionarna njega zubi postaje još pristupačnija! U zamjenu za 30 active beauty bodova, do kraja rujna iskoristite 25 % popusta pri kupnji ISSA™ play električne četkica za zube.

ISSA™ play dolazi u pet različitih boja - koju ćete vi izabrati?
ISSA™ play električna četkica za zube kombinira Sonic Pulse tehnologiju s hibridnom glavom od PBT polimernih vlakana i vlakana od ultra-higijenskog silikona. Ova dinamična kombinacija sprječava stvaranje naslaga plaka, a polimerna vlakna pružaju viši stupanj higijene u odnosu na najlonska.

Lagana i kompaktna, s dvije zamjenjive AAA baterije, ISSA™ play četkica potpuno je vodootporna i obložena glatkim antibakterijskim silikonom. Dostupna je u pet boja, i vrlo brzo postat će nezamjenjiv dio vaše svakodnevne njege zubi.

Za razliku od većine električnih četkica, ISSA™ Play nježnija je prema desnima jer ne koristi rotaciju već pulsirajućom sonic tehnologijom uklanja plak i mrlje te zube čini blistavima. Detaljnije informacije o četkici saznajte na foreo.com/hr.

Rujan je izvrsna prilika da se upoznate sa svim prednostima Sonic Pulse tehnologije u dentalnoj higijeni jer u prodavaonicama dm-a u zamjenu za 30 active beauty bodova ISSA™ play električnu četkicu za zube možete kupiti uz 25 % popusta. Što znači da je možete kupiti za 262,50 kuna (redovna cijena 349,90 kuna).

Nakon što kupite ISSA™ play četkicu, ne zaboravite sudjelovati u dm-ovoj SMS nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti Hyundai i20 active ili jednu od 10 darovnih kartica dm-a u vrijednosti od 1.000 kuna. Više informacija o nagradnoj igri saznajte na dm-ovoj internetskoj stranici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju