Godinu i devet mjeseci nakon objave vijesti da se razvodi od Angeline Jolie, srce 54-godišnjeg Brada Pitta više nije slobodno. Osvojila ga je samozatajna Neri Oxman.

Galerija Angelina Jolie Neri Oxman i predsjednik kompanije Lexus International Yoshihiro Sawa na Milanskom tjednu dizajna 2017. Neri preferia odjevne komade u crnoj boji +7 Neri uoči predavanja na sveučilištu MIT Prelijepa 42-godišnjakinja rodom iz Izraela potpuno je drugačija od prijašnjih ljubavi slavnog holivudskog glumca.

Cijenjena je arhitektica, dizajnerica i inovatorica te predaje na prestižnom američkom istraživačkom sveučilištu MIT, a kolege je opisuju kao pravu genijalku.
Neri Oxman i predsjednik kompanije Lexus International Yoshihiro Sawa na Milanskom tjednu dizajna 2017. Neri Oxman i predsjednik kompanije Lexus International Yoshihiro Sawa na Milanskom tjednu dizajna 2017. (Foto: Getty Images)
O njezinom privatnom životu zna se malo – nema djece i bila je udana za argentinskog kompozitora Osvalda Golijova.

Brada je upoznala prije nekoliko mjeseci kada je glumac posjetio MIT povodom sudjelovanja u jednom arhitektonskom projektu. Gluma je moja karijera, ali arhitektura je moja strast, kazao je prije mnogo godina, a možda je u Neri pronašao osobu s kojom može podijeliti tu strast.
Neri preferia odjevne komade u crnoj boji Neri preferia odjevne komade u crnoj boji (Foto: Getty Images)
Naravno, nije dugo trebalo da strani mediji počnu uspoređivati njegovu novu partnericu s prijašnjima, a mnogi su odmah primijetili da upravo nju i Angelinu veže sličan modni stil.
Angelina Jolie Angelina Jolie (Foto: Getty Images)
Angelinu najčešće viđamo u crnim odjevnim kombinacijama, bez obzira na to radi li se o privatnim ili poslovnim prigodama.
Neri uoči predavanja na sveučilištu MIT Neri uoči predavanja na sveučilištu MIT (Foto: Profimedia)
Neri je također ljubiteljica crne boje. Odjevne komade u toj svevremenskoj boji nosi kada ide na predavanja, ali i kada sudjeluje na raznim prezentacijama ili izložbama. Uvijek je vrlo decentna i preferira neupadljivu odjeću.

Vidite li sličnost u modnom stilu Neri Oxman i Angeline Jolie?

glasova:

Angelina Jolie Angelina Jolie (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju