Brittany Wolfe je oduvijek bila nešto veća djevojka, koja je svaki problem rješavala hranom. Kad bi bila tužna, pojela bi vrećicu kokica. Kad bi se prestrašila, žlicom je duboko zagrabila u kutiju sladoleda. Neočekivani susret s prijateljem iz prošlosti nagnao ju je da promijeni životne navike i da izgubi velik broj kilograma u relativno kratkom vremenu

'Ja sam emocionalna jedačica. Gotovo svaka emocija me tjerala da se okrenem hrani – u velikim pakiranjima. Povrh svega, osoba sam koja je većinu vremena provodila na kauču pred televizorom, i rijetko kad sam se bavila nekom fizičkom aktivnošću jer sam pušila kutiju cigareta dnevno, pa sam se uspuhala i nakon najkraće šetnje,' priznaje Brittany Wolfe, koja je zahvaljujući svojim Instagram računu postala nadahnuće za mnoge žene.

Obično je jela procesuiranu hranu, smrznute obroke namijenjene za mikrovalnu pećnicu, prženu hranu poput piletine s prženim krumpirom u maslacu, mnogo kruha i nimalo povrća.

Emocionalni prejedači su ljudi koji rješavaju probleme hranom, a svaka negativna emocija potiče ih za pretjeranu konzumaciju nezdravih zalogaja.

Inspiracija za promjenu
'Nedavno sam ponovo stupila u kontakt sa starim prijateljem (koji mi je sada dečko). Nekad je bio strašno mršav tip, ali je počeo vježbati i transformirao svoje tijelo. Počeli smo pričati o svojim životima i priznao mi je da mu je vježbanje povratilo samopouzdanje,' priznaje Brittany Wolfe.

Bila je to prijelomna točka za Brittany koja se odlučila odbaciti cigarete, upisati se u teretanu i promijeniti prehrambene navike. Na Internetu je istražila nekoliko učinkovitih strategija za gubljenje kilograma. Shvatila je da mora početi samostalno pripremati svoje obroke.

'Počela sam jesti više povrća i voća, ali i mjeriti svoje obroke. Za ručak i večeru obično bih pojela oko 100 grama grilane piletine s kuhanim šparogama i kuhanim jajetom. Znam da to nije baš totalno uravnotežen obrok, ali pomalo sam uvodila više zdravih namirnica u jelovnik,'

Više voća i povrća na tanjuru te redoviti odlasci u teretanu pomogli su Brittany da izgubi višak kilograma.

Klasična pogreška kod mršavljenja
'S obzirom da sam bila vrlo motivirana za brzo gubljenje kilograma, ispočetka sam počela preskakati doručak, no bila sam vrlo gladna navečer i dolazila u iskušenje da se prejedem. Zato sam ujutro počela piti proteinske napitke i jesti voće, što mi je iznimno pomoglo u kontroliranju gladi,' otkrila je Brittany.

Nagrada za trud
Zbog novih životnih navika, Brittany je u četiri mjeseca izgubila oko dvadesete kilograma, a nada se da će izgubiti još desetak u sljedećih nekoliko mjeseci. Najveća nagrada je sreća i ponos koju osjeća svojim postignućem, a primijetila je i kako spava bolje, produktivnija je na poslu i te se generalno bolje osjeća u svojoj koži.

 

 

A photo posted by Brittany Wolfe (@bwolfe303) on

 

 

A photo posted by Brittany Wolfe (@bwolfe303) on

 

A photo posted by Brittany Wolfe (@bwolfe303) on

 

A photo posted by Brittany Wolfe (@bwolfe303) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju