Mislili ste da konačno možete odahnuti, navući guste najlonke i polagano pripremiti noge za mirovanje i gotovo odraditi zimski san za kožu, no plan vam je na kraju poremetila high street ponuda cipela i blagdanskih haljina rezerviranih za svečane prilike, koju jednostavno ne možete propustiti.

 Nošenje sandala po zimi zahtijeva savršeno glatke noge, a vrlo popularne haljine i topovi na jedno rame naglasak stavljaju na ruke na kojima bi vam trebale pozavidjeti zvijezde crvenog tepiha. Klasične depilacije su bolne, izbrijavanje daje kratkotrajne rezultate, a nekoć davno popularne kreme za depilaciju mogu izazvati alergijske reakcije na koži od kojih doista zaziremo. Znaju to i domaće it djevojke koje su službeno prestale koristiti spomenute metode i kao omiljeno sredstvo za epilaciju danas biraju – IPL uređaj iz Philipsa.

Popularna Lumea je bezbolan IPL uređaj koji uz minimalno truda donosi fantastične rezultate, a korisnice su bezbrižne i imaju savršeno glatku kožu lišenu dlačica. Od nedavno je Lumeu u svoju beauty rutinu uvela i trendseterica Isabella Rakonić, koja je iznimno zadovoljna svojom Lumeom. Isabella je Lumeu počela koristiti nedavno, pa kroz prva dva mjeseca koristi uređaj svaka dva tjedna, dok će joj kasnije biti dovoljno jednom mjesečno tretirati željeno područje za optimalne rezultate. Specifičnost ovog Lumea modela je što ima 4 nastavka – za lice, pazuhe, bikini zonu i veće površine poput noge, te senzor SmartSkin koji određuje vaš ton kože. Optimalna kombinacija u kojoj Lumea pokazuje najbolje rezultate upravo su svijetla koža i tamne dlačice jer pigmentiranije dlačice bolje upijaju svjetlosnu energiju, te su tu rezultati IPL tehnologije najvidljiviji.

Baš poput Isabelle, i trendy Splićanka Sonja Dvornik zadovoljna je korisnica Lumea IPL uređaja. Sonja već više od mjesec dana koristi uređaj i uskoro će joj biti dovoljno tretiranje željenog područja jednom mjesečno, što je jednoj Splićanki koja zbog pogodne zimske klime redovito otkriva gole noge itekako praktično. Zbog užurbanog rasporeda lijepa Sonja ponekad zaboravi na tretman Lumeom i zato je Philips razvio i Lumea aplikaciju, prema kojoj korisnice kreiraju personalizirani raspored za tretmane, a pametna aplikacija ih podsjeća kada je vrijeme za novi tretman.

S pravom se može zaključiti kako je Philips Lumea IPL uređaj idealan pomoćnik svake urbane žene i djevojke koja si nastoji skratiti vrijeme provedeno u uljepšavanju, i najvažnije, savršen za sve koji vole tretmane bez boli i posljedica za kožu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju