Yamamay je ovog ljeta svoju inspiraciju još jednom pronašao u ljepotama svoje zemlje, odabravši Sardiniju kao kulisu za svoju novu kampanju ‘Italy, I love you!’ - čime odaje priznanje izuzetnim ljepotama Italije, njenim plažama i moru.

Proslava talijanskog duha pokazuje ohrabrenje za novi početak koji započinje promocijom jedne od najvećih vrijednosti njihove zemlje, obale oko Sardinije kao jamstvo ljepote i prirodnog bogatstva koje se mora poštivati i štititi. Yamamay reklamna kampanja i sama kolekcija, ponovno potiču potrebu za očuvanjem svega što more nudi, podižući svijest svojih kupaca. Yamamay je aktivno uključen u smanjenje zagađenja oceana te promicanje očuvanja biološke raznolikosti. Stoga, Yamamay već nekoliko godina razvija konkretne projekte unutar kolekcija i bilježi značajne rezultate, primjer je kolekcija muške i ženske odjeće za plažu iz 2021. koja čini 30% održivosti i inovativne proizvode. Proizvodi su proizvedeni od recikliranih tkanina te imaju manji utjecaj na okoliš, koristi se manje prirodnih resursa i smanjuje se otpad, a izbjegava se unošenje novog otpada i ostataka u okoliš. Kao takav, Yamamay je već dugi niz godina partner Zaklade One Ocean.

PR PR (Foto: PR)

Kadrove modela, Alice Sabatini, Fernande Valessa i Sare Pagliaroli - francuski fotograf Michel Sedan snimao je u različito doba dana kako bi prikazao tipičan odmor na plaži s prijateljima. Svaka djevojka nosi razigrani, održivi i trendi model kupaćeg kostima. Za žensku kolekciju predstavljeni su jednodijelni kupaći kostimi, bikiniji i trikiniji ukrašeni vezicama, resama, perlicama, izrezima i asimetrijama - ukratko, brojni modeli prikladni za bilo koji tip tijela, odmor ili prigodu.

PR PR (Foto: PR)

Fluorescentne boje, životinjski printevi, gingham, polka točkice i geometrijski uzorci krase najnoviju kolekciju, u kojoj možete pronaći i one jednostavnije, monokromatske modele. Ružičasta, limeta žuta i fluo zelena, fuksija, akvamarin, koralj, ljubičica i bezvremenska crno-bijela - ova kolekcija slavi ljepotu, lakoću ljeta i njegove brojne nijanse. Kombinezoni, haljine, topići i hlače u laganim, šarenim tkaninama upotpunjuju kolekciju.

Ljetnu kolekciju pronađite u Yamamay trgovinama, na www.yamamay.com ili na BAZZAR.HR
 

Yamamay prodajna mjesta:

ZAGREB
Arena Centar, Ulica Vice Vukova 6
City Center One West, Jankomir 33
City Center One East, Slavonska avenija 11 d
Ilica 23

RIJEKA
ZTC, Zvonimirova 3
Korzo 8°

POREČ
Trg Slobode 1

PULA
Ulica Sergijevaca 63
MAX City, Stoja 14a

SPLIT
City Center One, Vukovarska 207
Joker centar, Put Brodarice 6

ZADAR
Široka ulica 14 - Kalelarga

ŠIBENIK
Ulica kralja Tomislava 17

DUBROVNIK
Downtown, Vukovarska 13
SUB City, Šetalište dr. Franje Tuđmana 2a/ Mlini
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju