Postoje trenuci kada umjesto nas govore naša djela, kada geste otkrivaju ono što zaista jesmo i kada dio sebe simbolično dajemo drugome.

Galerija Iva Šarić Leko zaštitno je lice Prahir zlatarnica Posljednja kolekcija uključuje i love cut dijamante Tradicija zlatarnica Prahir duga je skoro pola stoljeća +4 Iva Šarić Leko optočena Prahir dijamantima - 5

Prema mnogima, upravo potonje odnosi se na jedan od najintimnijih i najljepših činova - darivanje nakita, kroz koji poželimo biti najbliže dragoj nam osobi, na način da ju pogled i na najmanji i najdiskretniji komad nakita podsjeća na nas.

Jedino ljepše od tog osjećaja usrećivanja i čina vezivanja je imati privilegiju taj isti nakit osmisliti, dizajnirati ili izraditi po nečijoj želji i znati da će taj komad nakita nekoga usrećiti i povezati.

Skoro pola stoljeća, svojom dugom i njegovanom tradicijom, upravo to radi jedna od najpoznatijih zagrebačkih zlatarnica – Prahir. Pritom, nit vodilja, ali i ključ uspjeha svih tih godina, zasigurno je pristup izradi nakita - svakom novom kolekcijom biti još kreativniji i smjeliji u kreacijama. Izlazak iz neke dobro poznate forme, svakako je izazov, ali upravo je to jedan on načina kako nešto klasično pretvoriti u moderno, a opet zadržati originalnost i prepoznatljivost.

Vođena tim ciljem, nastala je i posljednja kolekcija nakita, koja osim neizostavnog prstenja, uključujući i zaručničko i memory prstenje, lančića s privjescima i naušnica od bijelog, žutog i sve popularnijeg rose zlata te nakita s ugrađenim safirima, rubinima i neodoljivim smaragdima, u fokus stavlja nakit s LOVE CUT dijamantima; dijamantima brušenim u obliku srca koji zaista svojom pojavom plijene pažnju i asociraju na ljubav. Simboličnim spajanjem velike materijalne i još veće nematerijalne vrijednosti – dijamanta i ljubavi, dogodila se prava čarolija.

A upravo tu čaroliju prvog kontakta s nakitom, prva je osjetila prekrasna Iva Šarić Leko, zaštitno lice Prahir zlatarnica. Elegancija, profinjenost, iznimna ženstvenost i bezvremenska ljepota samo su neki od epiteta koji povezuju Ivu i brend Prahir, a ovom suradnjom otkrivaju kako i do epiteta "djevojke od milijun dolara".

Odgovor se krije u zagrebačkim Prahir poslovnicama u Ilici 43 i Avenue Mall-u, kao i na www.prahir.hr, gdje ćete upoznati čaroban svijet elegancije, jednostavnosti i neiscrpne inspiracije.

Posljednja kolekcija uključuje i love cut dijamante Posljednja kolekcija uključuje i love cut dijamante Foto: Prahir
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju