Predivna Iva Šarić Leko zablistala je u kampanji zagrebačkog showrooma vjenčanica i večernjih haljina Mia Couture u kojim će žena mamiti uzdahe elegancijom i ženstvenošću

Vjenčanice i večernje haljine Mia Couture krasi iznimna romantičnost s dozom seksipila, a žena koja ih nosi sigurno neće proći nezapaženo. Pažnju tako plijeni i prelijepa Iva Šarić Leko, bivša manekenka koja je samo za ovu prigodu ponovno stala pred fotoobjektiv i snimila raskošan modni editorijal na ulicama Zagreba.

Predivna Iva Šarić Leko zablistala je u kampanji zagrebačkog showrooma vjenčanica i večernjih haljina Mia Couture

Žene su uvijek u potrazi za onom idealnom haljinom za sve važne prilike u njihovom životu. Vodeći se tom idejom zagrebački showroom vjenčanica i večernjih haljina Mia Couture predstavlja najljepše haljine u kojoj ćete u svakoj prilici mamiti uzdahe elegancijom i ženstvenošću.

Sve te odlike utjelovila je 27-godišnja Iva Šarić Leko, supruga nogometaša Jerke Leke i majka dvojice sinova, četverogodišnjeg Carlosa i dvogodišnjeg Leona. Sve Mia Couture haljine koje Iva nosi odlikuju bogati i raskošno ukrašeni detalji, lagane i lepršave siluete u kojima se nesmetano možete kretati. Haljine i vjenčanice u ateljeu Mia Couture mogu se iznajmiti ili kupiti. Ovo modno carstvo iz Masarykove ulice 24 nudi bogat izbor svih haljina remoniranih svjetskih dizajnera i dom je najljepših haljina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju