Iako smo prije nekoliko tjedana pomislili da je vrijeme za pospremanje jesensko-zimske garderobe, posljednjih dana sretni su bili svi koji ipak nisu napravili smjenu odjeće u ormaru.

Temperature su takve da, iako se bliži kraj travnja, na ulicama i dalje gledamo čizmice, debele jakne, kapute, pletivo...

Tako se i Iva Šarić prilagodila vremenskih uvjetima i u svoju kombinaciju uključila sivu dolčevitu.

Na fotografiji koju je objavila na Instagramu usku dolčevitu uparila je s popularnim modelom traperica koji je sve češći prizor na gradskim ulicama.

Radi se plavim trapericama visokog struka koje imaju široke nogavice s efektnim poderotinama sa strane, a kojima su jednako odličan par štikle i tenisice, za koje se odlučila Iva.

Kombinaciju je upotpunila crnim remenom sa zlatnom kopčom modne kuće Dior i prošivenom torbicom za nošenje na ramenu, a izdanje stvoreno za svaki dan oduševilo je i njezine pratitelje na društvenoj mreži.

Iako i mi jako volimo jednostavne, a tako dobro kombinacije poput ove, nadamo se da ćemo se od dolčevita ipak uskoro oprostiti do iduće hladne sezone.

Iva Šarić u šarenom kompletiću za 24 tisuće lajkova Iva Šarić i Bruno Petkovć Komplet modne kuće Missoni +0 Natikače modne kuće Chloe

Iva Šarić u upečatljivim bijelim tenisicama koje svaku kombinaciju podižu na višu razinu Iva Šarić Iva Šarić Tenisice brenda Off-White +1 Iva Šarić

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju