Ivan Alduk predstavio je lookbook svoje linije vjenčanica za 2016. godinu, a uz to odlučio je budućim mladenkama pomoći s najvažnijim savjetima za odabir savršene vjenčanice

Poznati hrvatski dizajner Ivan Alduk u novom lookbooku predstavlja nove modele ALDUK vjenčanica koje se odlikuju prepoznatljivom siluetom koja naglasak stavlja na ženstvenost i klasično poimanje ljepote.

Hrvatski dizajner Ivan Alduk u novom lookbooku predstavlja nove modele ALDUK vjenčanica.

Ručni vez, 3D tkanine i fine čipke stavljaju akcent na svaki model koji se izrađuje prema mjerama klijentica, a sam dizajner vrlo dobro zna što mladenke moraju proći kako bi pronašle idealnu vjenčanicu. Naime, proces odabira vjenčanice počinje mjesecima prije samog datuma velikog dana.

Uz sve ostale elemente koji vjenčanje čine nezaboravnim i prekrasnim, budućim mladenkama je potraga za vjenčanicom snova jedan od najvećih i najbitnijih.Kako bi potraga bila što ugodnija i uspješnija, dizajner Ivan Alduk uz novi lookbook donosi i pet korisnih savjeta koje bi trebala znati svaka buduća mladenka.

1. Informirajte se. Pošaljite mail ili poruku na Facebook page dizajnerima i raspitajte se za cijene i rokove izrade. Mnoge mladenke od dizajnera očekuju napuhane cijene, a najčešće su pristupačnije nego što očekujete.

Ne zamarajte se trendovima. Vjenčana haljina u kojoj ćete se osjećati ugodno, nesputano i lijepo, a kasnije i odlično izgledati na fotografijama pravi je odabir.

2. U proces potrage vjenčanice krenite najranije šest mjeseci prije datuma samog vjenčanja. To je sasvim dovoljno da isprobate različite modele, pronađete savršenu i da se ona na vrijeme izradi za vas.

3. Kada krenete s isprobavanjem vjenčanica, u potragu povedite jednu do dvije najbliže osobe.
Razmišljajte da oni koje vodite u svojoj pratnji trebaju olakšati proces odabira i biti u mogućnosti staviti vas i vaš modni ukus na prvo mjesto.

4. U samom showroomu nemojte si dati nemogući zadatak da morate probati apsolutno sve modele vjenčanica. To će također unijeti samo zbunjenost i otežati proces odabira. Iznesite svoje želje, isprobajte ono što ste zamislile, ali i nešto što vam dizajner toplo preporuči na licu mjesta. Možda je baš ta, koju niste ni pogledale, vaša buduća vjenčanica.

5. Ne zamarajte se trendovima.
Vjenčana haljina u kojoj ćete se osjećati ugodno, nesputano i lijepo, a kasnije i odlično izgledati na fotografijama pravi je odabir. Krute podstave, kolutove, sjajne tkanine koje šire te nisko rezane korzete s kičastim, plastičnim kristalićima zaobiđite u širokom luku.

SAVJET PLUS: Pogledajte koji model vjenčanice pristaje vašem obliku tijela. Osim vjenčanice, za svaku mladenku najvažnija je kuma. Povjerite na koje kriterije morate paziti prilikom odabira vjenčane kume.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju