Nova kolekcija, nova kampanja i stara navika da nas uvijek iznenadi nečim novim i kreativnim postala je metoda kojom poznati dizajner Ivan Alduk gradi svoj brend i prepoznatljivost

Galerija Ivan Alduk kolekcija \'Attitude\' Ivan Alduk kolekcija \'Attitude\' Ivan Alduk kolekcija \'Attitude\' +2 Ivan Alduk kolekcija 'Attitude' Kao da nisu dovoljni ženstveni, efektni modeli koji se predstavljaju u novim verzijama, bojama i dizajnu, Ivan nam sa svojim timom sve to kreativno i promišljeno prezentira modnim fotografijama koje na najbolji način prikazuju jakost i estetiku njegova brenda.

Aldukov dizajn baziran je na modernoj ženi, njezinim potrebama i kreativnoj snazi dizajnera i njegova tima da predstave jake kolekcije i kampanje.

Nove teksture, svjež kolorit i prepoznatljiv Alduk potpis okosnica su kolekcije naziva "Attitude" .

Nova kolekcija kratkih, koktel, midi i dugih haljina te suknji, kombinezona, topova i hlača za proljeće/ljeto 2018. broji čak 46 modela koji su već dostupni u dizajnerovu showroomu u Zagrebu, a uskoro i na web-stranici.

Nove teksture, svjež kolorit i prepoznatljiv Alduk potpis okosnica su kolekcije naziva "Attitude" koja slavi žensku samouvjerenost u svakom pogledu. Raznovrsna paleta emocija i snažnog stava prikazana je vizualima u režiji Jelene Balić.

Inspiriran pročišćenim, gotovo sirovim stilom devedesetih, Alduk je stvorio svježu i cool modnu kampanju čiste pozadine, ogoljenu svih suvišnih dekorativnih elemenata koja stavlja naglasak isključivo na odjeću, njezinu teksturu, boju, detalje, vez i pokrete manekenke.

Raznovrsnu paletu emocija i snažnog stava prikazani su kroz vizuale u režiji Jelene Balić.

Moda je otkrivanje i proces neprestanog stvaranja koje nas istovremeno troši i puni, ali kada rezultira ovakvim fotografijama i kampanjom koje su izvrsno ostvarena vizija, onda znate da imate dobar tim, a i jasan cilj kojemu idete.

Minimalizam u dekorativnom smislu i naglasak na nove modele te neobuzdan, snažan duh manekenke bili su dovoljni elementi za novu kampanju. Ova kolekcija svježe je i kreativno jako razigrano izdanje mog dizajna, a reakcije su izvrsne, stoga sam uvjeren da u dizajnu uvijek treba polako pomicati granice jer ta hrabrost redovito nailazi na odobravanje, izjavio je Ivan.

Hrvatska manekenka s bogatom inozemnom karijerom Suzana Horvat izvrsno je iznijela zahtjevan posao poziranja i donošenja raznih emocija u kadar, a za proljetni make-up i kosu pobrinuli su se Dajana Pajkić i Mijo Majhen. U fotogaleriji možete pogledati modele iz nove kolekcije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju