Modni dizajner Ivan Alduk predstavlja svoj novi lookbook vjenčanica koje na najljepši način slave ženu, svu njenu ljepotu i snagu. Kolekcija je posvećena Danu žena, u spomen na štrajk i borbu radnica za bolje uvjete rada u tekstilnoj industriji u New Yorku

Galerija Nove vjenčanice s potpisom Ivana Alduka - 11 Nove vjenčanice s potpisom Ivana Alduka - 9 Nove vjenčanice s potpisom Ivana Alduka - 7 +7 Nove vjenčanice s potpisom Ivana Alduka Nakon što je početkom veljače očarao novom bridal kampanjom u kojoj je glavna zvijezda bio veliki plišani medo i model azijskog podrijetla, renomirani dizajner Ivan Alduk sada otkriva pripadajući lookbook snažne, romantične i pomalo mistične, nocturno atmosfere.

Ivan Alduk predstavlja kolekciju vjenčanica koje slave ženu, svu njenu ljepotu i snagu

Fotografije koje neodoljivo podsjećaju na akvarele izvrsno dočaravaju pročišćenu i modernu, ženstvenu notu Alduk vjenčanica u koje se buduće mladenke zaljubljuju već sezonama.

Bridal liniju sam pokrenuo sada već davne 2013. godine, ali temelj rada i postulat od kojeg ne odstupam je i dalje isti - ženstvenost, kvaliteta kreativnog razmišljanja u dizajnu te najbolje tkanine kao temelj udobnosti uz minucioznu izradu prema mjerama klijentica uz nekoliko proba kako bi sve bilo savršeno, objašnjava Ivan.
Nove vjenčanice s potpisom Ivana Alduka - 3 Nove vjenčanice s potpisom Ivana Alduka (Foto: John Pavlish)

Slikarska podloga ima izuzetno važnu ulogu u slikanju, a vođen tom idejom dizajner je sam oslikao velika platna za kulisu novog bridal lookbooka u noćne, plavo-crne tonove s elementima cvijeća i ptica.

Dokaz je to koliko se pazilo na svakom detalju, ne samo u dizajnu i izradi novih vjenčanica već i u samoj prezentaciji po čemu je ovaj hrvatski modni brend poznat.

Alduk vjenčanice su postale sinonim za lijepi ručni vez, 3D tkanine i nježne čipke uz razne siluete i krojeve kako bi izvrsno pristajale različitim tipovima građe.

Cijene vjenčanica kreću se od 7000 do 9500 kuna, a individualni pristup svakoj klijentici omogućava i personalizaciju detalja na odabranom modelu vjenčanice.
Nove vjenčanice s potpisom Ivana Alduka - 5 Nove vjenčanice s potpisom Ivana Alduka (Foto: John Pavlish)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju