Pedeset prijatelja, suradnika, ambasadora i čak 25 metara bogato dekoriranog stola za nezaboravnu blagdansku večeru modnog dizajnera Ivana Alduka

Galerija Božićna atmosfera na večeri Ivana Alduka (Foto: Sarah&Ino) Ukrašeni borovi za blagdansku večeru Ivana Alduka (Foto: Sarah&Ino) Blagdanska večera Ivana Alduka (Foto: Sarah&Ino) +18 Čak 25 metara bogato dekoriranog stola  (Foto: Sarah&Ino) Bilo je potrebno jako malo vremena, ali jako puno kreativnosti i strasti modnog dizajnera Ivana Alduka i njegova tima da u samo nekoliko izdanja, svoja okupljanja i modne večere pretvori u posebno iščekivane društvene događaje na koje se vrlo rado odazovu svi suradnici i prijatelji brenda.

Druženja su to na kojima se istinski uživa i slave zajednički projekti, odnosi, poslovni uspjesi i prezentira dobra moda s Alduk potpisom u kojoj su ovog puta zasjale Jelena Veljača, Martina Podgorski, Lejla Filipović, Ivana Delač Đolo, Kristina Krepela, Petra Kurtela, Una Zima te urednice Ana Pavić, Vedrana Čarapović i Selma Terlević.

Kraj ove uspješne godine u kojoj je predivnom kampanjom s deset poznatih Hrvatica i ambasadorica svoga brenda proslavio deset godina rada, priznati dizajner odlučio je zaokružiti još jednom božićnom večerom za pamćenje. Očekivano, i ovog puta nas je Alduk iznenadio posebnom lokacijom, bogatim dekorom, pomno biranim jelima i vinima te posebnom glazbenom gošćom, a zabava je trajala do jutarnjih sati.

Alduk, uz svoje ready-to-wear i kolekcije vjenčanica, ovakvim projektima ispisuje izvrsne stranice svoje karijere i brenda nikad ne zaboravljajući temelj svog rada – ALDUK ženu, koja je iz sezone u sezonu drugačija, ali opet tako prepoznatljiva.

Novinarski dom, velika dvorana posebne arhiktektonske i društvene vrijednosti pokazala se kao izvrstan i neočekivan odabir. Predivnim ambijentom bogato ukrašenim borovima, snijegom i dekorom dominirala su čak dva velika stola u crno-srebrnom tonu koji su utjelovili izvrsnu kulisu za Alduk večer.

Osim posebno osmišljenog interijera, gostima će u lijepom okusu ostati i zanimljiva jela kao što su confit black tigera na carpacciu od čičoke i cikle, ravioli punjeni skutom i špinatom, karamelizirana pačja prsa s pireom ljubičastog batata i umakom od agruma te posebno birana vina.

Ovu večer je dodatno svojim posebnim glasom uljepšala pjevačica Danijela Večerinović s nekoliko jazz skladbi koje će ostati u divnom sjećanju i modnoj agentici Tihani Harapin Zalepugin, modnom uredniku Petru Trboviću, stilistici Ivani Pavić, fotografima Franji Matkoviću, Jeleni Balić, Mari Milin, dvojcu Deckeru i Kutiću, Inu Zeljku i Johnu Pavlišu, urednicama Tihani Korać, Zori Bjelousov i Nives Bošnjak te modnim blogericama Ani Karađžole i Dorin Bajzec. Večer je završila u izvrsnoj atmosferi s nekoliko glazbenih točki talentirane Mare Milin uz pratnju ostatka društva.

Alduk, uz svoje ready-to-wear i kolekcije vjenčanica, ovakvim projektima ispisuje izvrsne stranice svoje karijere i brenda nikad ne zaboravljajući temelj svog rada – ALDUK ženu, koja je iz sezone u sezonu drugačija, ali opet tako prepoznatljiva.

Upravo su takvi i svi projekti, kolekcije i kampanje koje nam Alduk prezentira i koje nas uvijek nanovo zaljube u njegov dizajn. Blagdanska večera Ivana Alduka (Foto: Sarah&Ino) Ivan Alduk očekivano je iznenadio bogatim dekorom, pomno biranim jelima i vinima. (Foto: Sarah&Ino) Foto: Sarah&Ino

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju