Bivša divasica, Ivana Husar Mlinac, većinu svog vremena posvećuje sinovima što ju je je motiviralo da upravo zbog njih snimi CD s dječjim uspavankama, koji će se uskoro naći u prodaji.

Prilikom posjeta jednoj od zagrebačkih knjižara, Ivana Husar Mlinac, koja je trenutno majčinsku ulogu stavila ispred pjevačke karijere, djeci je ispričala priču o bubamari koju su ona slušala s zanimanjem. Njezina dva sina napamet znaju različite priče jer im majka Ivana svaku večer prije spavanja pročita barem jednu.

Moja djeca jako vole slikovnice, ne znam je li to navika ili mi se jednostavno posrećilo

'Moja djeca jako vole knjige i slikovnice, ne znam je li to navika od malena jer sam im ja puno čitala ili su jednostavno takvi tipovi pa mi se posrećilo. Kod nas je knjiga važan dio edukacije i zabave.', pohvalila se.

Dodala je kako svu svoju energiju daje djeci i pritom jako uživa te kako njezini sinovi nisu ljubomorni jedan na drugoga.

Brižna majka će uskoro objaviti nosač zvuka s uspavankama kojima će pokušati pomoći svim majkama prilikom uspavljivanja djece.

'Taj CD je bio u planu još kad je Andrej bi mali, ali sad se stvarno nadam da ću to realizirati.', otkrila je pjevačica koja će snimiti seriju CD s uspavankama.

 Više u inMagazinu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju