U romantičnom prostoru zagrebačkog Muzeja Mimara održana je proslava 10. godišnjice rada modnog brenda dizajnerice Diane Viljevac.

Galerija Ivana Petković Čevra Ivana Petković Čevra i Diana Viljevac Haljina Jelena, Diana Viljevac +2 Haljina Jelena, Diana Viljevac

Presretna sam što imam priliku izraziti zahvalnost divnim ljudima koji su me pratili i motivirali. Imam razloga veseliti se i budućnosti, a već krajem ove godine pripremam veliko iznenađenje i ulazak u novu eru brenda, rekla je dizajnerica u svom govoru.

Na proslavu kojoj su se odazvali brojni suradnici, partneri i prijatelji brenda koji su proteklih 10 godina sudjelovali u njegovu razvoju, bila je i Ivana Petković Čevra.

Ivana Petković Čevra Ivana Petković Čevra (Foto: John Pavlish/PR)

Predivna Ivana po mišljenju mnogih jedna je od najljepših hrvatskih misica. Danas je uspješna PR stručnjakinja, ali da to poželi, istog trena mogla bi se vratiti na modne piste.

Ivana Petković Čevra i Diana Viljevac Ivana Petković Čevra i Diana Viljevac (Foto: John Pavlish/PR)

Na proslavu je stigla u dugoj anđeoski bijeloj haljini Diane Viljevac s visokim prorezom, otvorenim ramenima i laganim V-izrezom na leđima. S obzirom na boju i kroj, ova elegantna haljina idealna za razne svečane prigode vrlo lako mogla bi zamijeniti i vjenčanicu.

Osim u bijeloj nijansi, model pod nazivom "Jelena" dostupan je i u nekoliko drugih boja te se može izraditi po mjeri.

Ivana Petković Čevra Ivana Petković Čevra (Foto: John Pavlish/PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju