Ivanka Trump obožava nositi štikle u boji kože koje vizualno produžuju cijelu figuru. Takav model cipela odabrala je i za kišni dan

Galerija Cipele u boji koži - 4 Cipele u boji koži - 3 Cipele u boji koži - 2 +0 Stradivarius, 199,90 kn
Štikle u boji kože jedan su od najomiljenijih modela cipela dama širom svijeta jer vizualno produžuju noge, a izvrsno se kombiniraju s elegantnim poslovnim kostimima, haljinama kao i trapericama.

Nošenje cipela od brušene kože po kiši trajno ostavlja neugodne mrlje. Postolari tvrde da je šteta koja nastane nakon što se namoče nepopravljiva u većini slučajeva.

Ovaj model cipela rado nosi i Ivanka Trump. Upravo je u štiklama boje bijele kave snimljena na travnjaku Bijele kuće prije nego što se helikopterom uputila na uskrsni odmor u Mar-a-Lagu na Floridi.

S obzirom na kišno vrijeme u Washingtonu, starija savjetnica američkog predsjednika nosila je monokromatsko izdanje sastavljeno od elegantnih hlača, majice i balonera u istoj boji kao i cipele.

Iako u svojem ormaru ima više različitih štikli koje obožavaju dame diljem svijeta, ovoga puta odabrala je model napravljen od brušene kože, koji ne voli kišno vrijeme niti koračanje po mokroj travi.

Nošenje cipela od brušene kože po kiši jedna je od čestih greška koje radimo s cipelama. Postolari tvrde da je šteta koja nastane nakon što se namoče nepopravljiva u većini slučajeva.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela cipela u boji koži koje vizualno produžuju noge.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju