Dugo očekivani dokumentarac „Halftime“, koji govori o intrigantnom životu i uzbudljivoj karijeri prekrasne Jennifer Lopez, 14. lipnja je stigao na Netflix i već je pronašao svoje mjesto na listi najgledanijih Netflixovih naslova.

Publika i kritičari su oduševljeni ovim dokumentarcem jer imaju priliku vidjeti Jennifer u potpuno drugačijem izdanju – onakvom kakvom je još nikada nisu imali priliku vidjeti.

Dokumentarac je režirala Amanda Michell, koja je odlučila glavnu nit priče isplesti oko nastupa u poluvremenu američkog spektakla „Super Bowl“ u pandemijskoj 2020. godini.

Osim priče o bogatoj karijeri poznate glumice, pjevačice, plesačice, producentice i modne dizajnerice, dokumentarac se usredotočio i na njezina razmišljanja o dijeljenju pozornice sa Shakirom, socijalne nepravde s kojom se susretala u svojoj karijeri te nepravedne migracijske politike koja ju je uvijek pratila. 

Još jedna od tema kojih će se ovaj dokumentarac dohvatiti je odnos Jennifer Lopez s bivšim zaručnikom Alexom Rodriguezom i razlozima zbog kojih je velika ljubav s još većim planovima ipak propala.

Jennifer Lopez Super Bowl Film većim dijelom govori o nastupu na poluvremenu američkog spektakla Super Bowl (Foto: Profimedia)

Možda je to bilo suđeno, smatra Jennifer, jer je njihov prekid dao priliku staroj ljubavi – Benu Afflecku, da ponovno osvoji njezino srce. Još jedna tema s kojom će se baviti Halftime je Bidenova inauguracija.

Halftime je debitirao na Tribeca Film Festivalu koji je započeo prije nekoliko dana.

Čast mi je što je baš Halftime odabran za otvorenje Tribece. Prikladno je s Jennifer slaviti ovu veliku prekretnicu u njezinoj karijeri, i to ovako blizu mjestu u kojemu je odrasla. Imati priliku podijeliti ovaj film s njujorškom publikom je ostvarenje sna, rekla je redateljica Amanda Michell.

Film je pohvalio i Rober de Niro.

Snažno pripovijedanje – u glazbi, filmu i igricama. Potiče nas da se borimo za univerzalne vrijednosti koje povezuju čovječanstvo. Halftime s Jennifer Lopez podsjeća na to.

Želim zahvaliti ljudima koji su mi pružili radost i onima koji su mi slomili srce. Onima koji su bili iskreni sa mnom i onima koji su mi lagali. Želim zahvaliti onima koji su mi u lice rekli sve što su trebali, kako bi moji postupci bili bolji. Stvarno mislim da ne bih mogla bez vas.

Da bi bio dobar izvođač trebaš biti svjestan. Ja nisam ovdje samo da bih dobro izgledala pred kamerom… ali i zbog toga sam tu. Jer ja mogu sve to raditi istovremeno. Na početku je bilo teško jer nisam imala samopouzdanja. Morala sam shvatiti tko sam ja zapravo, rekla je filmska i glazbena diva na početku trailera, a sva njezina promišljanja možete već danas pogledati u dokumentarcu "Halftime".

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju