Koliko su dobre glumice, Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall dokazale su u seriji "Seks i grad" jer između dvije glumice privatno vlada veliko neprijateljstvo, dok su u seriji najbolje prijateljice. Koliko je prijateljstvo između Carrie i Samanthe snažno, dokazuje i izbrisana scena iz druge sezone

Samantha Jones, junakinja "Seksa i grada", naklonost gledatelja osvojila je svojom iskrenošću i otvorenošću. Bila je i prava prijateljica te se nije ustručavala muškarcima s kojima su njezine prijateljice bile u vezi, u lice reći što misli.

Da je Samantha Jones zaista bila najbolja prijateljica, dokazuje izbrisana scena iz 'Seksa i grada' u kojoj se Samantha 'obračunala' s Facom

Samantha se na taj način "obračunala" i s Facom u izbrisanoj sceni iz druge sezone. U sceni koja se događa na vjenčanju Mirandina prijatelja, Kim Cattrall bila je toliko dobra i uvjerljiva da su mnogi komentirali kako bi je ta scena, da nije bila izbrisana, katapultirala u središte pažnje te bi glumom zasjenila i Sarah Jessicu Parker.

U izbrisanoj sceni Samantha prilazi Faci koji sjedi za stolom, zagrli ga i kaže mu:

Slušaj, dušo, želim ti dati mali savjet. Vidiš, Carrie nije toliko snažna kako izgleda. Ako nemaš odvažnosti dati joj sve što zaslužuje, bolje ti je da je ostaviš na miru.



Faca je Samanthin savjet poslušao te je shvatio da se prema Carrie tijekom vjenčanja ponašao bezosjećajno i ružno. Upravo zato mnogi obožavatelji serije smatraju da scena nije smjela biti izbrisana jer se bez nje implicira kao da je Faca sam shvatio da je pogriješio.

Scenaristi su na kraju dozvolili Samanthi da upotrijebi te riječi, ali na manje "agresivan" način, nekoliko sezona kasnije kada je rekla Faci da ostavi Carrie na miru, ali umjesto da posluša njezin savjet, Faca je uobraženo odgovorio "Ne možemo li se svi jednostavno slagati", na što se Samantha povukla.

U svakom slučaju, Samantha Jones pokazala se kao velika prijateljica koja će učiniti sve kako njezina najbolja prijateljica Carrie ne bi bila povrijeđena.

Osjećala bih se blagoslovljeno da imam ovakve prijatelje; ova zastrašujuće iskrena žena upravo je tip prijatelja kakvog svatko treba, neki su od komentara na odrješitu kraljicu Samanthu iz "Seksa i grada".
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju