Među revijama koje su izazvale najviše pozornosti na pariškom Tjednu mode bila je ona modne kuće Valentino za proljeće/ljeto 2023. godine.

Galerija Zendaya Zendaya na reviji modne kuće Valentino - 4 Zendaya na reviji modne kuće Valentino +3 Zendaya na reviji modne kuće Valentino - 2

Među brojnim slavnim uzvanicima jedna osoba posebno se istaknula. Prema pisanju magazina Vogue, Pariz je baš nju i čekao - glumicu Zendayu.

Mlada Zendaya, koja već ima status ikone stila, na reviju je stigla u prozirnom kristaliziranom bodiju ispod kojeg su se nazirale crne kratke hlače. Zendaya je nosila i predimenzionirani crni svjetlucavi sako, koji je kao i ostatak kombinacije bio ukrašen prepoznatljivim logom modne kuće Valentino.

Ispod bodija nazirale su se krem štikle sa špicastim vrhom.

Zendaya na reviji modne kuće Valentino Zendaya na reviji modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

Kombinaciju je glumica upotpunila efektnim visećim naušnicama, dok je dozu drskosti cjelokupnom izdanju dala i njezina frizura, zalizana kosa s razdjeljkom sa strane koja se spuštala niz glumičina leđa.

Mnogi su ovo izdanje 26-godišnjakinje proglasili jednim od najboljih modnih izdanja sezone.

Zendaya: Haljina zbog koje je najmlađa dvostruka dobitnica Emmyja nova kraljica glamura Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 7 Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 3 Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 6 +5 Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 2

Zendayi su društvo pravili njezin dugogodišnji stilist Law Roach i model Naomi Campbell.

Zendaya na reviji modne kuće Valentino - 1 Zendayi su društvo pravili njezin dugogodišnji stilist Law Roach i Naomi Campbell (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju