Amal Clooney vješto se skriva od javnosti. Slavnu odvjetnicu viđamo rijetko, i to uglavnom u posebnim prigodama kada svojeg supruga Georgea doprati na neku filmsku premijeru ili dodjelu nagrada. Tada nas oduševi svojim glamuroznim kombinacijama, a sada imamo priliku prisjetiti se koliko su sjajna i njezina poslovna izdanja.

Galerija Amal Clooney nakon sastanka u New Yorku Amal Clooney nosi Amal Clooney nakon sastanka u New Yorku +6 Amal Clooney

Naime, znatiželjni paparazzi uspjeli su uloviti Amal na ulicama New Yorka nakon završetka jednog sastanka kojem je prisustvovala.

Amal Clooney nakon sastanka u New Yorku Amal Clooney nakon sastanka u New Yorku (Foto: Profimedia)

Lijepa odvjetnica izgledala je fantastično u poslovnoj kombinaciji čija je baza bijela haljina.

Amal je odabrala kraći model potpuno ravnog kroja s povišenim ovratnikom te ga upotpunila crnim najlonkama i kožnatim Mary Jane cipelama s visokom blok-potpeticom.

Amal Clooney: Haljina posuta kristalima za izdanje koje ostavlja bez daha Amal Clooney Amal i George Clooney u svjetlucavoj haljini Amal Clooney u svjetlucavoj haljini modne kuće Valentino - 2 +2 Amal Clooney u svjetlucavoj haljini modne kuće Valentino - 1

Glavna zvijezda tog izdanja bio je predivan kaput s efektnim srebrnim gumbima, ukrašen bisernim aplikacijama.

Naravno, nema dobrog poslovnog izdanja bez poštene torbe, a Amal je za sebe odabrala velik i prostran ručni model u crnoj boji.

Amal Clooney nosi Amal Clooney nosi (Foto: Profimedia)

Neutralna baza nadograđena pokojim efektnim komadom njezina je formula za savršeno poslovno izdanje kojem se jednostavno ne može naći mana. Zavirite u galeriju i razgledajte još poslovnih kombinacija Amal Clooney.

Amal Clooney nakon sastanka u New Yorku Amal Clooney nakon sastanka u New Yorku (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju