Nicole Kidman rijetko kad griješi, a pogotovo kada je riječ o izdanjima na crvenom tepihu za dodjelu nagrada Američke akademije umjetnosti i znanosti. Holivudski stilisti slažu se da je ovogodišnje izdanje na Oscarima jedno od najboljih izdanja australske glumice

Galerija Nicole Kidman - 5 Nicole Kidman - 10 Nicole Kidman - 3 +6 Nicole Kidman na Oscarima 2007. u Balenciaginoj haljini
O stilu Nicole Kidman modni znalci obično govore u superlativima, a pogotovo kada je riječ o izdanjima za crveni tepih.

Holivudski stilisti se slažu da je ovogodišnje izdanje Nicole Kidman na Oscarima jedno od najboljih australske glumice

Ne čudi stoga što je njezino pojavljivanje na 90. dodjeli nagrada Oscar u u Los Angelesu izazvalo oduševljenje holivudskih stilista.

Oscarovka se ove godine pojavila na dodjeli nagrada Američke akamedije znanosti i umjetnosti u ulozi prezenterice kategorije najboljeg originalnog scenarija u večernjoj haljini Armani Privea.

Model bez rukava s predimenzionom mašnom u jarkoplavoj boji naglasio je ženstvenu figuru holivudske glumice koja je pozirala na crvenom tepihu poput profesionalnog modela.



Iskombinirala ju je sa srebrnim štiklama Christiana Louboutina te s nešto decentnog nakita iz draguljarnice Harryja Winstona koji nije skretao pažnju s odlično konstruirane haljine.

U našoj fotogaleriji pogledajte kakve je haljine Nicole Kidman birala za Oscare u prošlosti. Dobitnike nagrade Oscar pogledajte na linku. Nicole Kidman - 3 Nicole Kidman u haljini Armani Prive na Oscarima 2018. (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju