Španjolski kralj Filip VI. i kraljica Letizia borave u dvodnevnom službenom posjetu Hrvatskoj, a ovo je prvi službeni posjet španjolskih monarha našoj zemlji.

Galerija Sanja Musić Milanović Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Španjolski kraljevski par u posjetu Hrvatskoj +2 Španjolski kraljevski par u posjetu Hrvatskoj

Domaćini španjolskom kralju i kraljici su predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović i supruga predsjednika Sanja Musić Milanović, a kao mjesto prvog susreta odabran je Kabinet Predsjednika Republike.

Za ovu prigodu hrvatska prva dama odlučila se za jednostavnu modnu kombinaciju. Glavna zvijezda elegantnog izdanja je plava kaput-haljina užeg kroja s plavom dugmadi i našivenim džepovima, koju je uparila s plavim salonkama s tankom visokom potpeticom.

Prva dama kosu je oblikovala u elegantnu punđu s raspuštenim šiškama, koje su uokvirile njezino lice. Izdanje je upotpunila decentnim komadima nakita.

Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Nakon svečanog dočeka Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia uputile su se u Južni salon kako bi održale radni sastanak na temu inovativnih pristupa prevenciji debljine u djece.

Kraljica Letizia: Prepoznatljivo elegantna kombinacija iz Londona za svečani doček u Zagrebu Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. doputovali su u Hrvatsku Kraljica Letizia Kraljica Letizia i prva dama Sanja Musić Milanović +8 Kombinacija kraljice Letizije

Kraljica i prva dama obići će i SUVAG

U sklopu damskog programa prof. dr. sc. Musić Milanović i kraljica Letizia u četvrtak će posjetiti zagrebačku Polikliniku za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG, u kojoj će im biti prezentiran način rada poliklinike s djecom, uključujući medicinsku rehabilitaciju djece predškolske dobi. Isto tako, na multisenzoričkom igralištu poliklinike kraljici Letiziji bit će predstavljen projekt "Živjeti zdravo u školi – poligoni za tjelesnu aktivnost".

Španjolski kraljevski par u posjetu Hrvatskoj Španjolski kraljevski par u posjetu Hrvatskoj (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju