Dok obožavateljice broje zadnje dane prije premijere dugo očekivane adaptacije erotskog romana 'Pedeset nijansi sive' za veliko platno, producenti filma počastili su nas bonus dodatkom. Riječ je o virtualnoj šetnji po penthousu glavnog junaka filma Christiana Greya, kroz koji vas vodi zavodljiv glas britanskog glumca Jamieja Dornana


Stan Christiana Greya smješten je na posljednjem katu zgrade Escala u Seattleu, i mjesto je gdje se odvija većina radnja knjige i filma Pedeset nijansi sive.

Zahvaljujući producentskoj kreativnosti sada je moguće prošetati u društvu Jamieja Dornana. Riječ je dakako o virtualnoj šetnji po stanu koji se prostire na dva kata, a koji uključuje i slavnu crvenu sobu.

Tijekom šetnje ugodan glas britanskog glumca koji je utjelovio Christiana Greya na filmu, poput pravog domaćina ponudit će vas pićem ili hranom, ili vam pojasniti gdje je nabavio sve umjetnine što se nalaze na zidovima prostranog stana.

Za snalaženje po prostranom penthousu koristite se navigacijom na stranici, ili strelicama za lijevo desno, gore i dolje na tipkovnici. Za maksimalan užitak, pak, stavite slušalice na uši i prepustite se u ugodne ruke Christiana Greya.

Ovdje se nalazi stan Christiana Greya.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju