Pronaći savršen poklon za bitnu ženu u vašem životu, neovisno o tome je li riječ o majci, sestri, prijateljici ili djevojci, definitivno nije lak zadatak. Pogotovo kada je riječ o jednom tako važnom danu kao što je Dan žena. Kako biste joj pokazali koliko vam znači, a pritom slavili ravnopravnost, iznenadite je poklonom koji će je jednostavno oduševiti. Ako vam se čini kako to nije nimalo lak zadatak, ovdje smo kako bismo vam ga učinili mrvicu lakšim.

  Galerija Iznenadite je poklonom Decentna dijamantna ogrlica, Prahir Jednostavne, ali efektne dijamantne naušnice, Prahir +9 Narukvica s dijamantima, Prahir

Knjiga
Knjige su jedan od onih poklona koji će se uvijek darivati jer su idealani za svaku ženu koja se želi malo odmoriti od svakodnevice te otputovati u svijet mašte i izmišljenih likova, lišen problema s kojima se bori na dnevnoj bazi. Prošla godina bila je prilično plodna kada je u pitanju nakladništvo, zato proširite biblioteku svoje majke, prijateljice ili djevojke kupnjom nekog bestsellera u žanru koji je baš po njihovom guštu.

Odaberite knjigu koja će je oduševiti Odaberite knjigu koja će je oduševiti Foto: Getty

Važno je prije kupovine razmisliti malo o ženi kojoj poklanjate knjigu kako se na kraju ne biste odlučili za knjigu koja se zapravo sviđa vama. Voli li ona krimiće, ljubiće ili možda znanstvenu fantastiku? Sukladno tome, odaberite knjigu u kojoj će ona istinski uživati. Knjiga nikad neće biti krive veličine kao primjerice neki komad odjeće i zato će uvijek biti savršen poklon, koji nikada neće zastarjeti.

 

Nakit
Nije tajna da su dijamanti ženini najbolji prijatelji. To nam je svima još davno dala do znanja legendarna Marilyn Monroe. Postoji li zato bolji način kojim biste pokazali koliko vam je važna, od darivanja primjerice jednog prstena, narukvice ili naušnice s kamenom koji slovi kao vječni? U Prahirovoj Diamond kolekciji može se pronaći ponešto za svačiji ukus. Od jednostavnog, decentnog prstenja, pa sve do ponešto složenijih ogrlica. Diamond kolekcija idealna je za one koji svoju vezu žele produbiti i otići korak dalje.

Nakit geometrijskog oblika koji ostavlja bez daha, Prahir Nakit geometrijskog oblika koji ostavlja bez daha, Prahir Foto: Prahir

Ako pak ne možete izdvojiti nešto više novaca na dijamantni nakit, zlato će uvijek biti odlična alternativa koja nikad ne izlazi iz mode. Ako pritom govorimo o rumeno-ružičastom zlatu, ono će upotpuniti svaku modnu kombinaciju, a zasigurno neće proći nezamjećeno. Kako biste joj pokazali koliko je posebna, odaberite nakit ponešto drugačijeg oblika, poput onog geometrijskog. Ovakav nakit učinit će svaki stil suvremenijim i otkačenijim.

 

Wellness vikend
Svakome od nas, s vremena na vrijeme, treba pauza od naporne stvarnosti s kojom smo svakodnevno iznova suočeni. No ne morate otići na Bali ili Maldive kako biste odmorili i obnovili svoju dušu i tijelo. Brojne wellness i spa destinacije zapravo se nalaze svega nekoliko kilometara od vas, a pružit će vama i vašoj boljoj polovici toliko zasluženi odmor.

Wellness vikend uz koji će se opustiti Wellness vikend uz koji će se opustiti Foto: Getty

Organizirajte wellness vikend u dvoje, jer postoji li bolji način opuštanja od brčkanja u bazenu ili uživanja u opuštajućoj masaži nakon što ste prethodno izbacili sve štetne tvari u finskoj sauni? Ova je ideja savršena za sve zaposlene žene koje rijetko imaju priliku posvetiti se sebi. Zato, pobjegnite iz grada na jedan wellness vikend i provedite ga u ugodnom društvu bitne žene u vašem životu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju