Počela je nova godina, a mnogi su ovaj, još jedan, početak iskoristili za donošenje novogodišnjih odluka. Želite li maksimalno iskoristiti svoje želje i ciljeve, odgovore potražite u numerologiji. Poigrajte se, izračunajte koji je vaš godišnji broj i saznajte što trebate učiniti u 2022. godini.

Prema numerološkom tumačenju, naš životni vijek može se sabrati unutar ciklusa od devet godina, koji započinje u trenutku našeg rođenja, a završava u istom trenutku kada i naš život.

Svaka godina unutar ciklusa ima svoje jedinstveno značenje i smjernice s kojima će se svatko od nas susresti u nekom djelu svog života. Spomenuta značenja, u obliku osobnog godišnjeg broja mogu nam pomoći da donesemo neke manje i veće životne odluke i tako nam pomoći da život učinimo boljim, lakšim i zanimljivijim.

Postupak izračunavanja osobnog godišnjeg broja i analizu dobivenog broja:

1. KORAK

Zapišite 4 brojke vašeg datuma rođenja (dan i mjesec) te zbrojite sve znamenke i pribrojite ih godini (2022.) Ako ste dobili samo jednu znamenku ona predstavlja vaš osobni broj godine. No ako ste pak dobili dvoznamenkasti broj (kao u primjeru), zbrojite dobivene znamenke.

Primjer: Ako ste rođeni 12. lipnja, napravite sljedeće:

1+2+0+6+2+0+2+2 = 15

1+5 = 6

2. KORAK

Nakon što ste dobili jednoznamenkasti godišnji broj, doznajte što se skriva iza te znamenke. Taj broj može vam pomoći oko životnih odluka u nadolazećoj godini te vam sugerirati što možete učiniti kako biste poboljšali svoj život.

Isto tako možete izračunati i broj osoba s kojima ste povezani i uz koje se veže vaš život jer na taj način možete razumjeti njihov životni put i tako poboljšati vaš odnos i vezu.

OVDJE PROVJERITE ŠTO VAM U 2022. GODINI DONOSI VAŠ GODIŠNJI BROJ.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju