Jadranka Sloković i Čedo Prodanović rado odlaze na kulturna događanja u Zagrebu, a poslovni i privatni partneri nisu propustili ni premijeru predstave "Ciganin, ali najljepši" u HNK-u. Za tu prigodu odvjetnica je odjenula vrlo profinjenu, klasičnu kombinaciju

Da su klasika i decentnost uvijek dobar izbor pokazala je odvjetnica Jadranka Sloković koja je za premijeru predstave "Ciganin, ali najljepši" održanoj u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu izabrala vrlo elegantnu odjevnu kombinaciju.

Lagane valove kakve je inače nosila, Jadranka Sloković zamijenila je potpuno ravnom kosom koja izgleda vrlo mladenački i šik

Predivan crni kaput kombinirala je uz crne hlače širih nogavica i crne salonke te uz crnu torbicu oblika malog kovčega. Crnom stajlingu kontrast je dodala ženstvenim crvenim ružem i crvenim lakom za nokte.

Uspješna odvjetnica pokazala je i novu, vrlo modernu frizuru. Lagane valove kakve je inače nosila zamijenila je potpuno ravnom kosom koja izgleda vrlo mladenački i šik. Ovakva frizura pomlađuje i provjereno skida godine, a frizerski stručnjaci najavili su da će upravo ravna kosa dužine do ramena biti najpopularnija frizura u 2018. godini.

U fotogaleriji pogledajte i druga odlična odjevna izdanja Jadranke Sloković.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju