Premijeru predstave "Tko pjeva zlo ne misli“ održane sinoć u zagrebačkom HNK-u nije propustila ni odvjetnica Jadranka Sloković. Za tu svečanu prigodu izabrala je vrlo profinjenu haljinu i cipele koje ženama nikada neće dosaditi

Odvjetnica Jadranka Sloković za svoj odjevni stil uvijek dobiva same pohvale, a ništa manje od modne petice zaslužio je i njezin modni odabir za premijeru predstave "Tko pjeva zlo ne misli" održane u zagrebačkom HNK-u.

Jadranka Sloković nosila je crne salonke, 'štikle nad štiklama' koje niti jedan drugi model cipela s visokom potpeticom ne može ih nadmašiti

Vrlo elegantnu haljinu od tamnozelenog baršuna naša poznata odvjetnica kombinirala je uz fine crne salonke kojih se žene nikada neće zasititi i na koje pripadnice nježnijeg spola zasigurno nikada ne bi uložile prigovor, kako bi se reklo u odvjetničkom žargonu.

Crne salonke slobodno možemo nazvati "štikle nad štiklama" jer pobjeđuju sve modne trendove i niti jedan drugi model cipela s visokom potpeticom ne može ih nadmašiti. Sofisticiranu odjevnu kombinaciju Jadranka Sloković upotpunila je malom crnom torbicom u obliku kovčežića brenda Dior te ženstvenim crvenim ružom.

Premijerno prikazivanje predstave "Tko pjeva zlo ne misli", nastale po jednom od najgledanijih filmova u povijesti hrvatske kinematografije, odvjetnica je gledala u društvu svog poslovnog i životnog partnera Čede Prodanovića.

U fotogaleriji pogledajte i druga elegantna izdanja Jadranke Sloković izvan sudnice te izbor crnih salonki iz trgovina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju