U zagrebačkom hotelu Esplanade održala se promocija knjige "Sudnji dani" autora Petera Čeferina i Vasje Jagera.

Galerija Jadranka Sloković Jadranka Sloković na promociji knjige Jadranka Sloković na promociji knjige +0 Jadranka Sloković na promociji knjige

Poznati slovenski odvjetnik za kazneno pravo i ljudska prava te istraživački novinar i kolumnist napisali su uzbudljiv kriminalistički roman inspiriran stvarnim događajima.

Na zagrebačkoj promociji o knjizi je, između ostalih, govorila i odvjetnica Jadranka Sloković, koja pozornost uvijek privlači i svojim modnim odabirima.

Odvjetnica koja njeguje profinjeni modni stil i čija je garderoba prepuna modnih klasika ni ovaj put nije razočarala izdanjem za koje bi mnogi potvrdno odgovorili na pitanje radi li se o savršenoj poslovnoj kombinaciji u kojoj se mogu odraditi i brojne druge prigode.

Jadranka Sloković na promociji knjige Jadranka Sloković na promociji knjige (Foto: Slavko Midzor/Pixsell)

Na promociju knjige Jadranka Sloković stigla u kariranom crno-bijelom sakou strukiranog kroja s crnim detaljima na reverima. Sako se kopča na jedan gumb, a na prednjem dijelu ima džepove s preklopom.

Ispod sakoa nosila je bijelu košulju s volanima koji se protežu cijelom dužinom uz dugmad, dok su donji dio kombinacije činile elegantne crne hlače i cipele čiji vrh ide u špic.

Na ramenu je nosila veliku crnu kožnu torbu kao stvorenu za svaki dan, u koju stane baš sve potrebno da se preživi dan.

Odvjetnica je izdanje upotpunila elegantnim nakitom, a posebno su se istaknule naušnice s bijelim biserom. Točka na i toga modnog izdanja bio je crveni ruž koji je tu da začini svaku kombinaciju.

Jadranka Sloković: Osjetljivi kaput koji možda nije za svaki dan, ali je baš efektan Jadranka Sloković na zagrebačkoj špici na Badnjak - 4 Jadranka Sloković na zagrebačkoj špici na Badnjak - 3 Jadranka Sloković na zagrebačkoj špici na Badnjak - 2 +3 Jadranka Sloković na zagrebačkoj špici na Badnjak - 1

Jadranka Sloković: 12 ključnih komada za stil poput jedne od najbolje odjevenih Hrvatica Jadranka Sloković u haljini modne kuće Valentino na dodjeli nagrada ELLE Style Awards 2018. Jadranka Sloković u bijelom odijelu Jadranka Sloković +7 Jadranka Sloković


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju