Iako je ponuda ovih party čaša u našim dućanima više nego raznolika, u nedostatku vremena možete se odlučiti za jednako atraktivne "uradi sam" varijante - uzmite najobičniju staklenku, na poklopcu probušite otvor, dobro obradite rubove, a s malo boje za staklo možete ih i ukrasiti.

Najpopularniji trend koji se tiče ljetnih zabava na otvorenome uključuje riječi: rustikalno, prirodno i šik koji je gotovo uvijek "shabby".

Trendi staklenke vrlo često pretvaraju se u vaze, što za suho, što za svježe ubrano cvijeće.

Zato se u cijelu priču odlično uklapaju retro staklenke s poklopcem i slamkom koje, osim za osvježavajuće napitke, mogu imati i druge dekorativne namjene.

Iako je ponuda ovih party čaša u našim dućanima više nego raznolika, u nedostatku vremena, možete se odlučiti na jednako atraktivne "uradi sam" varijante - uzmite najobičniju staklenku, na poklopcu probušite otvor, dobro obradite rubove, a s malo boje za staklo možete ih i ukrasiti.

NISU SAMO ZA OSVJEŽAVAJUĆE NAPITKE

Vrlo često pretvaraju se u vaze, što za suho, a što za svježe ubrano cvijeće, a mogu se vidjeti kao dekoracija na vjenčanjima ili različitim druženjima na otvorenom.

Prije spomenute "uradi sam" staklenke mogu vam poslužiti i kao svijećnjaci.

Staklenku napunite do pola s pijeskom, smeđim šećerom, zemljom ili kamenčičima i učvrstite svijeću po izboru. Bit će to savršena dekoracija na svakoj vrtnoj zabavi.

Za vas smo "pročešljali" dućane te vam u galeriji donosimo najbolje primjerke. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju