Legendarne 'sretne pletenice' ponovno su vijorile na sljemenskom vjetru. Naša najuspješnija skijašica Janica Kostelić splela ih je već tradicionalno za spust na 10. jubilarnoj Snježnoj kraljici. Jednako upečatljiva bila je u svom službenom poziranju s frizurom koja je njezino simpatično lice uokvirila na najženstveniji način

Prije osam godina Janica Kostelić, skije je objesila o klin, a jedna od najboljih olimpijskih sportašica u povijesti zbog svojih je uspjeha u svim natjecanjima stekla nadimak 'Snježna kraljica', a po njoj je nazvana i skijaška utrka na Sljemenu.

Upravo je na 10. jubilarnoj utrci Janica izazvala opće oduševljenje kada se niz stazu spustila kako bi simbolično otvorila humanitarnu utrku. Ispod kacige nazirale su se nezaboravne 'sretne pletenice', bez kojih nema stajanja na skije i koje inspiriraju i brojne druge svjetske skijašice.

U opuštenijim izdanjima daleko od snijega i staza Janica pak njeguje ženstvenu ležernu frizuru. Zlatne pramenovi uredno posložene oko razdjeljka na stranu i razigrane krupnim loknama, rado bira prilikom rijetkih javnih pojavljivanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju