Janica Kostelić poput najpoznatijih holivudskih zvijezdi zablistala je na crvenom tepihu u Los Angelesu. Najpoznatija svjetska skijašica vitku je liniju naglasila elegantnom, čipkastom, crvenom toaletom dizajnera Ivana Alduka


Najbolja hrvatska skijašica, Janica Kostelić s obitelji je svijetu predstavila film Brune Kovačevića 'Gnothi Seauton', što u prijevodu s grčkog znači 'Spoznaj samog sebe'.

Dokumentarac opisuje život obitelji Kostelić, a ekskluzivna premijera održala se u Los Angelesu.

Kako bi se predstavila u najboljem svjetlu, za ovu priliku Janica je odabrala elegantnu haljinu s potpisom domaćeg dizajnera Ivana Alduka.

Žarko crvena dugačka toaleta zatvorenog dekoltea, ukrašena raskošnom čipkom i tilom crnim je detaljem vizualno suzila struk i naglasila vitku liniju elegantne skijašice.

Uz glamurozan stajling dostojan najpoznatijih holivudskih crvenih tepiha savršeno se uklopila i elegantna frizura na stranu, ukrašena ležernim kovrčama.

U haljini Ivana Alduka zablistala je i supruga Ivice kostelića, lijepa Elin Arnarsdottir. Večernja toaleta duboke crvene boje i naglašenog dekoltea maksimalno je naglasila eleganciju i ženstvenost bivše skijašice.

U galeriji fotografija pogledajte najzanimljivija modna izdanja naše najbolje skijašice Janice Kostelić.

 

 

Lijepa Janica Kostelić u ALDUK toaleti na premijeri dokumentarca o obitelji Kostelić u Los Angelesu.

Posted by ALDUK on Sunday, 7 February 2016

Janica nije mogla sakriti oduševljenje glamuroznim događanjem te je na svom Twitter Profilu objavila selfie fotografiju s premijere.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju