Model bikinija koji prodaje japanska stranica Pocket Tokyo strani mediji proglasili su 'najskandaloznijim bikinijem'

Model dvodijelnog kupaćeg kostima poznat kao bikini u originalu je vrlo oskudan. Prvi bikini 1946. godine dizajnirao je francuski dizajner Louis Reard, a tada su taj kupaći kostim smatrali kontroverznim odjevnim komadom.

U ovom bikiniju nemoguće je plivati u valovitom moru jer postoji realna opasnost od sklizanja kupaćeg kostima s tijela.

Što bi tek tadašnja javnost rekla za model bikinija koji je dostupan na japanskoj stranici Pocket Tokyjo? Za razliku od klasičnog modela s dva trokutića u gornjem dijelu koji prekrivaju grudi, gornji dio ovog bikinija napravljen je od tankih trakica.

Samo za pokazivanje

One su isprepletene u jedan provokativan mozaik koji grudi ne skriva od pogleda i uistinu je riskantan za nošenje na plaži. Jednako nespretne su i gaćice s izrezima na bokovima.

U ovom bikiniju nemoguće je plivati u valovitom moru jer postoji realna opasnost od sklizanja kupaćeg kostima, a poželjno je izbjegavati i sunčanje zbog nezgodno pozicioniranih tragova koji bi nakon toga ostali na tijelu.

Bikini košta 37 dolara (247 kuna) i može se naručiti preko interneta, a potražnja za bikinijem koji strani mediji nazivaju 'najskandaloznijim' toliko je velika da je jedno vrijeme bio rasprodan.

Ankete

(6080) Je li ovaj bikini uistinu 'skandalozan'

rezultati povratak glasova434
rezultati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju