Model bikinija koji prodaje japanska stranica Pocket Tokyo strani mediji proglasili su 'najskandaloznijim bikinijem'

Model dvodijelnog kupaćeg kostima poznat kao bikini u originalu je vrlo oskudan. Prvi bikini 1946. godine dizajnirao je francuski dizajner Louis Reard, a tada su taj kupaći kostim smatrali kontroverznim odjevnim komadom.

U ovom bikiniju nemoguće je plivati u valovitom moru jer postoji realna opasnost od sklizanja kupaćeg kostima s tijela.

Što bi tek tadašnja javnost rekla za model bikinija koji je dostupan na japanskoj stranici Pocket Tokyjo? Za razliku od klasičnog modela s dva trokutića u gornjem dijelu koji prekrivaju grudi, gornji dio ovog bikinija napravljen je od tankih trakica.

Samo za pokazivanje

One su isprepletene u jedan provokativan mozaik koji grudi ne skriva od pogleda i uistinu je riskantan za nošenje na plaži. Jednako nespretne su i gaćice s izrezima na bokovima.

U ovom bikiniju nemoguće je plivati u valovitom moru jer postoji realna opasnost od sklizanja kupaćeg kostima, a poželjno je izbjegavati i sunčanje zbog nezgodno pozicioniranih tragova koji bi nakon toga ostali na tijelu.

Bikini košta 37 dolara (247 kuna) i može se naručiti preko interneta, a potražnja za bikinijem koji strani mediji nazivaju 'najskandaloznijim' toliko je velika da je jedno vrijeme bio rasprodan.

Je li ovaj bikini uistinu 'skandalozan'

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju