Brojne poznate ljepotice koje su prešle pet desetljeće života izgledaju mlađe nego što to jesu. No izgled Christie Brinkley nešto je doista posebno jer osim mladenačkog lica, bivšu manekenka i glumicu krase čvrste, vretenaste noge i linija dvadesetogodišnje manekenke.


 Na crvenim tepisima i naslovnicama časopisa četo susrećemo poznate ljepotice koje su prešle pola stoljeća, a koje i danas izgledaju savršeno.

Unatoć beauty pomagalima i zdravom načinu života u koji je ukljućena birana prehrana i redovito vježbanje, godine ostavljaju svoj trag, posebno na nekim djelovima tijela poput vrata, ruku i nogu.

No čini se kako u svemu postoje iznimke, a jedna od njih svakako je Christie Brinkley. Atraktivna plavuša i bivša supruga poznatog glazbenika Billyja Joela rijetko se pojavljuje u javnosti, no kada se odluči prošetati crvenim tepihom to ne prolazi neprimijećeno.

Naime, Christie će za manje od četiri mjeseca navršiti 62 godine, a njezin besprijekoran izgled može konkurirati njezinim 20 i 30 godina mlađim kolegicama.

Osim mladenačkog lica i energije kojojm zrači, bivša manekenka i glumica može se pohvaliti savršenom linijom, ali i čvrstim i zategnutim vretenastim nogama kao s modne piste.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju