Veste i puloveri neizbježan su dio zimske garderobe žena i muškaraca. No jeste li znali da izbor toplih zimskih majici otkriva dijelove njegovog karaktera? Zabavite se i provjerite možete li povezati ove karakteristike s omiljenim zimskim komadom muškaraca u vašem životu


Ako nosi kardigan

On je prije svega džentlmen, a ovaj odjevni komad vrlo lako može skinuti kako bi vas ugrijao, odnosno prebacio preko vaših prohladnih stopala. Muškarci koji nose kardigane su intelektualni tipovi koji čitaju novine u papirnatom obliku i piju čaj.

Ako nosi dolčevitu
On je vizionar koji sanja o tome da promijeni svijet. No ta vizija može biti orijentirana na pozitivan ili negativan način ovisno o tome je li tip poput Stevea Jobsa ili zlikovac iz serijala o Jamesu Bondu. Muškarci koji nose dolčevite se teško otvaraju i čuvaju brojne tajne.

Ako nosi majicu s kapuljačom
On je vrlo sramežljiv i samozatajan. Isprva vam se može činiti da je emotivno hladan, i da je samo zainteresiran za svoje teme, no kako ga upoznajete otkrit će da je riječ o vrlo nježnoj osobi koju biste grlili bez prestanka.

Ako nosi predimenzionirano pletivo
Ovo je tip muškarca kojeg želite odvesti mami na upoznavanje. On se osjeća ugodno u svojoj koži, samopouzdan je u svoje odabire i ne mari pretjerano za trendove. Ovaj tip će se pobrinuti da se vi osjećate dobro, zbog čega je on sam dobar za vas.



Ako nosi pulover
On voli izazov i ne libi se postaviti pitanja kako bi obavio zadatak koji je nakanio. Muškarac u puloveru je vješt u kućnim popravcima i uvijek ga je zgodno 'imati pri ruci'.

Ako nosi majice sa zatvaračem do pola prsa

On je lijen, a karakterizira ga snažan strah od ozbiljnih veza u svim aspektima njegovog života. Ovaj muškarac je uvijek rizično rješenje, jer nikad ne znate ne čemu ste s njim.

Ako nosi veste predimenzioniranog ovratnika
On je alfa muškarac s iznimnim samopouzdanjem. Isprava se čini tih i povučen, ali on sam određuje svoja pravila. On ne slijedi modne trendove, već ih postavlja.

Ako nosi majice s V izrezom
Ništa ne kaže ja sam zločesti dečko, kao muškarac u majici s V izrezom. On se ne plaši niti hladnoća, niti klasičnih konvencija. Ako ne možete podnijeti muškarca u ovom tipu odjevnog komada, ne biste trebali niti prihvaćati njegove pozive za uzbudljivu vožnju motorom.

Ako nosi vunene prsluke
On je tajanstveno biće koje voli skrivati detalje o vlastitom životu. On može biti brižan otac i dobar suprug, ili totalni 'igrač'. S njim nikad ne znaš na čemu si.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju