Na crvenim tepisima uobičajeno je vidjeti dame u dugim večernjim haljinama koje najčešće kombiniraju uz cipele ili sandale s visokom potpeticom.

Galerija Paris Jackson - 1 Gucci tenisice Paris Jackson - 2 +1 Paris Jackson - 4

Nešto rjeđe na gala večerama žene će nositi cipele niskih potplata, dok tenisice gotovo nikada neće biti izbor slavnih dama.

Upravo zato svojom kombinacijom mnoge je poglede plijenila Paris Jackson na LACMA Art + Film gali, koja je održana ovoga vikenda u Los Angelesu, a koja je odvala počast fotografkinji Catherine Opie te redatelju Guillermu del Toru.

Gucci tenisice Gucci tenisice Flashtrek prodaju se po cijeni od 1080 dolara, odnosno oko 7000 kuna Foto: Internetske stranice proizvođača

Za ovu prigodu odabrala je dugu večernju haljinu brenda Gucci, koju je u struku opasala remenom istog brenda, a sve zajedno iskombinirala s popularnim chunky tenisicama.

Točnije, odabrala je Guccijev model Flashtrek sastavljen od debelih smeđih potplata i višebojnog uzorka optočenog lažnim dragim kamenjem.

Neobičan izbor obuće izazvao je veliki interes publike i modnih kritičara. I dok jedni tvrde da je kći Michaela Jacksona još jednom pokazala svoj eklektični modni ukus, drugi su istaknuli da takvim tenisicima nema mjesta na crvenom tepihu.

Biste li nosili tenisice uz večernju haljinu poput Paris Jackson?

glasova:

Paris Jackson - 3 Paris Jackson ponosno je pozirala na crvenom tepihu u Gucci tenisicama Foto: Getty Images

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju