Nizozemska kraljica Maxima otišla je u službeni posjet Maan Grupi u Raalteu koja je specijalizirana za inženjering i razvoj pametnih biorazgradivih proizvoda.

Galerija Nizozemska kraljica Maxima Kožnate suknje popularne su na kraljevskim dvorovima u Europi - 4 Kožnate suknje popularne su na kraljevskim dvorovima u Europi - 3 +2 Kraljica Letizia u kožnatoj suknji Hugo Bossa

Kraljica Maxima za ovu priliku odabrala je vrlo jednostavno, ali moćno izdanje kojim su dominirali odjevni komadi i modni dodaci u raznim nijansama crvene boje.

Plijenila je pažnju u odvažnoj kombinaciji koja je odisala nenametljivom elegancijom. Ispod dugog Max Marinog kaputa "Pistoia" nosila je svilenu bluzu s dugim rukavima koju je utaknula u kožnatu suknju u boji burgundca.

Kožnate suknje popularne su na kraljevskim dvorovima u Europi - 3 Kraljica Maxima u kožnatoj suknji brenda Natan (Foto: Profimedia)

Točnije, nosila je vrlo drag joj model suknje belgijskog brenda Natan s vezanjem u struku i porubom do ispod koljena koju je ovoga puta sparila s kožnatim štiklama Gianvita Rossija u vrlo sličnoj nijansi. Riječ je o suknji koju je nosila već nekoliko puta u posljednje dvije godine.

Kožnate suknje popularan su izbor među damama različitih generacija i statusa – nose je modne influenserice, slavne pjevačice i glumice.

Kožnate suknje popularne su na kraljevskim dvorovima u Europi - 1 Kraljica Letizia u kožnatoj suknji Hugo Bossa (Foto: Profimedia)

Njihovoj čari ne mogu odoljeti ni dame s europskih kraljevskih dvorova.
Kožnata suknja (i haljina) čest je odabir i španjolske kraljice Letizije.

Bivša novinarka ljubiteljica je crvenog modela brenda Hugo Boss koju obično sparuje s lepršavim bluzama, ali i cipelama omiljenog joj brenda Magrit.

Kraljica Letizia u tako efektnoj kombinaciji iz Zare koja zaslužuje ponovno nošenje Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na proslavi Zlatne štikle i torbica benda Magrit Kraljica Letizia u kompletu iz Zare +0 Kraljica Letizia

Kći kraljice Ranije udala se u jednostavnoj, elegantnoj i tako lijepoj vjenčanici Princeza Iman Kći kraljice Ranije nosila je vjenčanicu modne kuće Dior Kraljica Rania i princeza Iman +6 Kraljevsko vjenčanje u Jordanu

Prvi put je nosila ovu suknju u službenom posjeti Južnoj Koreji u listopadu 2019. godine. Isti model suknje dan kasnije odabrala je i nekadašnja vojvotkinja od Sussexa – Meghan Markle.

Je li kožnata suknja primjeren izbor za kraljicu?

glasova:

Kožnate suknje popularne su na kraljevskim dvorovima u Europi - 5 Meghan Markle 2019. godine u kožnatoj suknji Hugo Bossa (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju