Američka TV mreža ABC predstavila je novu sezonu serije "Moderna obitelj", a istodobno su najavili kako će 11. sezona popularne humoristične serije biti i – posljednja.

Galerija Sofia Vergara Sofia na predstavljanju 10. sezone serije Moderna obitelj Glumica je nosila cipele koje su kombinacija platformi, špagerica i štikli +0 Sofia Vergara s glumačkom ekipom serije

Na predstavljanju se pojavila većina glumačke ekipe, a među njima je bila i Sofia Vergara. Kolumbijska ljepotica zablistala je u žutoj haljini dizajnerice Johanne Ortiz, a romantičnu i ženstvenu haljinu spojila je s pomalo neobičnim cipelama.

Sofia Vergara s glumačkom ekipom serije Sofia Vergara s glumačkom ekipom serije (Foto: Getty Images)

Naime, 46-godišnja Sofia nosila je model koji je zapravo rijetko viđena kombinacija špagerica s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom. Špagerice obično imaju punu platformu, a varijante s tankom potpeticom uistinu su rijetkost u ponudi trgovina i gotovo je nemoguće pronaći ih.

Sviđaju li vam se platforme-špagerice s visokom platformom

glasova:

S obzirom na to da su špagerice same po sebi vrlo lagana obuća, model s visokom potpeticom na prvi pogled može djelovati pomalo nespretno i nesigurno, ali Sofia je u njima spretno hodala i pozirala.

Glumica je nosila cipele koje su kombinacija platformi, špagerica i štikli Glumica je nosila cipele koje su kombinacija platformi, špagerica i štikli (Foto: Profimedia)

Pogledajte i:

Daj sve, osim crnih! 12 modela štikli u svim drugim bojama Wish (Shoebox), 329 kuna Pull & Bear, 199 kuna Badgley Mischka, 625 kuna +9 Giancarlo Paoli, 1590 kuna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju