Ako ste ljubiteljica hlača, postoji jedan svestrani, pametni model u koji je, prema mišljenju modnih stručnjaka, uvijek dobro investirati.

Galerija Hlače cigareta-kroja idealan su odabir kada želite izgledati eleganto AD twenty (Europa92), 559 kn H&M, 19,99 eura (150,60 kn) +4 Mango, 169,90 kn

Modni znalci poručuju da su hlače cigareta-kroja jesenski komad koji će savršeno funkcionirati u svakom jesenskom outfitu koji ste isplanirali.

Hlače cigareta-kroja imaju elegantne nogavice koje se lagano sužavaju, dodirujući gležnjeve, a kroj ih čini idealnim komadom za odlazak u ured, ali i za sve druge prigode.

S odgovarajućim sakoom pretvaraju se u odijelo, a u kombinaciji s lepršavim bluzama su komad u kojem ćete uvijek izgledati elegantno i soficistirano.

Ako želite izdanje koje će se opisivati riječima cool i šik, uparite ih s predimenzioniranim košuljama.

Zahvaljujući njihovoj dužini, ove hlače pristajat će uz raznu obuću, pa ih možete nositi u kombinaciji s mokasinkama, štiklama, čizmama ili tenisicama.

15 modela hlača idealnih za jesen koje se mogu nositi gotovo cijelu godinu Shein, 128 kn H&M 159 kn C&A, 226 kn +12 Luisa Spagnoli (Fashion&Friends), 1921,30 kn

Zaključno, ako ćete vjerovati modnim stručnjacima i ako ste spremni uložiti u modni klasik koji će vrlo brzo završiti među omiljenim komadima u vašoj garderobi, za jesen i zimu pred nama kupite hlače cigareta-kroja. Nekoliko modela koji bi vam mogli privući pažnju izdvojili smo u našoj galeriji.

H&M, 19,99 eura (150,60 kn) H&M, 19,99 eura (150,60 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

AD twenty (Europa92), 559 kn AD twenty (Europa92), 559 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju