Spajanje neočekivanog u svakodnevnim komadima, kvalitetni materijali, zanimljive teksture i uzorci – po tome je nizozemski brend Scotch & Soda poznat svakom ljubitelju mode. U njihovu novu kolekciju baš smo se zaljubili i donosimo vam petnaest ljetnih komada koje priželjkujemo u svom ormaru.

Galerija Scotch & Soda ljetna kolekcija Scotch & Soda ljetna duga haljina s morskim uzorkom Scotch & Soda traper kombinezon +20 Scotch & Soda prugasta haljina na preklop

Već prvi pogled na ljetnu kolekciju poznatog nizozemskog brenda govori nam da se radi o autentičnim, svevremenskim komadima u bojama i materijalima koji opisuju ljeto. Žuta odnosno boja senfa i moćna tamno narančasta te zemljane boje u uzorcima evociraju jarko sunce i njegovu toplinu tijekom dana, ali i zanosne zalaske u suton.

Kolekcijom prevladavaju puf rukavi svih dužina za osjećaj prozračnosti i slobode te jedinstveni uzorci na komadima koji su sve što vam treba ovo ljeto.

Scotch & Soda ljetna haljina Scotch & Soda ljetna haljina Foto: PR

Morski motivi poput školjki ili morskih zvijezda na dugim ili kratkim haljinama idealni su za šetnje po rivi i uživanje na ljetnim terasama.

Haljina na preklop u tamno narančastoj boji s tankim bijelim prugama, puf rukavima i volanom na donjem rubu odličan je izbor za ljetne večeri, ali i dnevne varijante uz bijele tenisice.

Kolekcija nudi i dvodijelne komplete koji odlično izgledaju kada se nose skupa, ali i kombinirajući se s komadima iz drugih kolekcija. 

Scotch & Soda traper kombinezon Scotch & Soda traper kombinezon Foto: PR

Tu je majica u mornarskoj tamno plavoj koja se može kombinirati uz suknju iste boje s vertikalnim volanom, ali i nezaobilazan ljetni isprani traper. Traperice širokih nogavica koje bi odlično pristajale uz voluminoznu bijelu košulju ili košuljicu boje senfa s volanima, traper-jakna za prohladne ljetne večeri na otoku ili pak otkačeni kombinezon od trapera – ljubitelji denima sigurno će pronaći nešto za sebe.

Cijelu novu kolekciju možete pronaći u Arena Centru u novootvorenoj trgovini Scotch & Soda, čiji je zastupnik Europa92. U prekrasnom prostoru u kojem se spajaju klasično i neočekivano, a pažnja se posvećuje detaljima, kao i na njihovim komadima, ne sumnjamo da će biti pravi užitak birati ključne komade za ovo ljeto.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Europa92 po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju