Najpopularniji model haljine u proljetno-ljetnoj sezoni definitivno je onaj ukrašen cvjetnim motivima. Haljine s cvjetnim uzorkom dominiraju i u street style kombinacijama hrvatskih ljubiteljica mode. S obzirom na to da nas tijekom toplijih mjeseci više vizualno privlače efektnije boje i uzorci, velika popularnost ovih modela nikoga ne čudi.

Najtraženije su haljine midi kroja. Niti preduge niti prekratke - njihova dužina idealna je za sve prigode. Primjerene su za odlazak na posao ili neko svečanije događanje, a odlične su i u svim ostalim dnevnim varijantama.

Kako bismo vam pokazali koliko svestrane mogu biti, pripremili smo vam četiri odjevne kombinacije za sve stilove i prigode u kojima caruje isti model midi haljine s cvjetnim uzorkom.

SPORTSKA KOMBINACIJA

Pojam haljine i sporta možda ne biste nikad spojili, ali u kombinaciji s tenisicama, ruksakom i sunčanim naočalama jednostavnog dizajna čak i cvjetna haljina pomalo postaje sportski komad.

LEŽERNA KOMBINACIJA

Slobodno možete zaboraviti na visoke potpetice prilikom odlaska na kavu ili u kupovinu. Tu su udobne balerinke, a ležeran dojam dodatno će učvrstiti platnena torba. Sunčane naočale nezaobilazan su dodatak svakoj ljetnoj kombinaciji, neovisno o stilu i prigodi.

POSLOVNA KOMBINACIJA

Sandale s blok petom umjerene visine idealna su obuća za one dame koje zbog poslovnog dress codea moraju odijevati malo elegantnije kombinacije za boravak na radnom mjestu. S obzirom na to da su proljeće i ljeto malo opuštenija sezona po pitanju torbi, predlažemo varijantu koja vizualno podsjeća na ceker, ali dizajnom je prava poslovna torba s dovoljno mjesta za sve potrebne sitnice.

VEČERNJA KOMBINACIJA

U večernjim prigodama slobodno dajte mašti na volju i poigrajte se s bojama. Odaberite štikle u jarkoj boji koje će ženstvenoj haljini dati malo glamurozniju notu, a ne zaboravite ni na efektan komad nakita.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju